EUROLEAGUE

Ο Ολυμπιακός έχει τον τρόπο στις... διαβολοβδομάδες

Ο Ολυμπιακός έχει τον τρόπο στις... διαβολοβδομάδες

Η συνέπεια που έχει δείξει ο Ολυμπιακός στις... διαβολοβδομάδες της EuroLeague αποτελεί ένα από τα "όπλα" του την φετινή σεζόν και απέναντι στην Αναντολού Εφές (21:00, LIVE blog από τo Sport24.gr) θα επιδιώξει να κάνει το 8/10 στις "διπλές" αγωνιστικές της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός στην 28η "στροφή" της EuroLeague φιλοξενεί την Αναντολού Εφές (21:00, LIVE blog από τo Sport24.gr) με στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες ύστερα από δύο αγωνιστικές και να πάρει συγχρόνως την 8η νικη του σε 10 αναμετρήσεις στις φετινές "διαβολοβδομάδες" της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου μέχρι στιγμής μετράει 18 νίκες και 9 ήττες στην EuroLeague, είναι πολύ κοντά στο να πάρει τα πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά της διοργάνωσης και στα ατού της είναι η συνέπεια που έχει δείξει στις... διαβολοβδομάδες.

Οι "ερυθρόλευκοι" από την περσινή σεζόν είχαν δείξει πως έχουν τον τρόπο να ανταπεξέρχονται στις δυσκολίες των "διπλών" αγωνιστικών και αυτό αποτελεί ένα από τα "όπλα" τους και την φετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς μέχρι στιγμής σε εννέα αναμετρήσεις στις... διαβολοβδομάδες έχουν επτά νίκες και δύο ήττες. Αν μάλιστα ο Ολυμπιακός επικρατήσει της Αναντολού Εφές, τότε θα ανέβει στο 8-2 στις... διαβολοβδομάδες της ΕuroLeague και θα είναι σίγουρα στην 1η θέση της ειδικής αυτής κατάταξης, καθώς το ίδιο ρεκόρ μπορεί να φτάσει μόνο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Ολυμπιακός σε σχέση με την περσινή σεζόν - η οποία ήταν η πρώτη μετά την αλλαγή του συστήματος διεξαγωγής της διοργάνωσης - έχει διορθώσει κάποια από τα... λάθη που έκανε, αλλά φρόντισε να διατηρήσει και πολλά από τα θετικά στοιχεία που είχε δείξει. Ένα από αυτά ήταν η συνέπειά του στις... διαβολοβδομάδες της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός έχει τον τρόπο στις... διαβολοβδομάδες

Τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού στις... διαβολοβδομάδες:

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός 68-69

Ολυμπιακός - Χίμκι 92-75

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 83-90

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας 85-59

Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 88-86

Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός 58-61

Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ 94-64

Χίμκι - Ολυμπιακός 82-54

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός 89-81

Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές 21:00

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ