EUROLEAGUE

Ο Γουίλ Τσέρι απάντησε σε mean tweet και θυμήθηκε το άστοχο λέι-απ

BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÊÏËÏÓÓÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÊÏËÏÓÓÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χρήστης του Twitter "επιτέθηκε" στον Γουίλ Τσέρι κι ο Αμερικανός του έδωσε ένα καλό μάθημα χωρίς βέβαια να ξεχάσει το άστοχο λέι-απ στην αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν.

Αν υπάρχει ένας παίκτης του Ολυμπιακού που έχει ακούσει πολλά νωρίς στη σεζόν 2019/20, αυτός είναι ο Γουίλ Τσέρι, ειδικά μετά από εκείνο το απογοητευτικό λέι-απ στο εκτός έδρας ματς με τη Βιλερμπάν για την πρεμιέρα της EuroLeague 2019/20 . Ο Αμερικανός δεν έχει καλό αγωνιστικό ρυθμό, ωστόσο πιστεύει στον εαυτό του και το έδειξε και με μια απάντηση σε mean tweet που δέχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (14/10).

" Φαίνεται πως δεν θα χειμωνιάσει ποτέ εδώ" έγραψε ο Τσέρι, απολαμβάνοντας τον ήλιο της Αθήνας και τους 30 βαθμούς Κελσίου, για να του απαντήσει κάποιος " μπορείς να παίξεις μπάσκετ;". Ο Αμερικανός γκαρντ δεν τον προσπέρασε και του είπε πως " αυτό κάνω σε όλη μου τη ζωή, εκτός από εκείνο το φλότερ που πήγε πάνω από τη μπασκέτα και με έκανε για μια στιγμή να μοιάζω πως ξέχασα το άθλημα".

Για την ιστορία, ο Τσέρι έπαιξε στο Πανεπιστήμιο Μοντάνα από το 2009 έως το 2013, συνέχισε στους Κάντον Τσαρτζ και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, πέρασε από τη Ζάλγκιρις Κάουνας, την Άλμπα Βερολίνου, τη Γκαζιαντέπ, την Τσεντεβίτα, τους Σάντα Κρουζ Γουόριορς και από πέρυσι φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού, οπότε μάλλον κάτι ξέρει από μπάσκετ σε αντίθεση με τα σχόλια που κατακλύζουν το διαδίκτυο και είναι εναντίον του.

Αρκετοί αθλητές και διάσημοι καλλιτέχνες λατρεύουν να διαβάζουν mean tweets, με τον Τζίμι Κίμελ να φιλοξενεί κατά καιρούς διάφορους NBAers που δίνουν μαθήματα σε όσους εκτοξεύουν μίσος προς πάσα κατεύθυνση.



TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ