EUROLEAGUE

Νικολαΐδης: "Πηγαίνω Γ' Λυκείου, μου δίνουν συγχαρητήρια συμμαθητές - καθηγητές"

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΟΣΦΠ - ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΟΣΦΠ - ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για το ίνδαλμά του, τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και για τις αντιδράσεις που δέχεται στο σχολείο του μίλησε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Στα 17 του χρόνια, είναι ο επόμενος μεγάλος γκαρντ που ονειρεύονται όσοι ασχολούνται με το ελληνικό μπάσκετ. Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έχει ήδη πάρει ευκαιρίες στην ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού, έπαιξε σε ματς της EuroLeague, είναι σημαντικό γρανάζι στην αναπτυξιακή ομάδα που συμμετέχει στην Α2 και δουλεύει σκληρά για να καθιερωθεί στο υψηλότερο επίπεδο. Ο νεαρός άσσος μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ το απόγευμα της Πέμπτης (2/4) και παραδέχθηκε ότι εκπλήρωσε ένα όνειρό του όταν του μίλησε σε μια προπόνηση ο Βασίλης Σπανούλης.

" Από την πρώτη φορά που έπιασα μπάλα, ο Σπανούλης ήταν το ίνδαλμά μου. Όταν κάναμε προπόνηση και μου μίλησε, εκπλήρωσα ένα από τα όνειρά μου. Το πιο περίεργο συναίσθημα το ένιωσα στο ματς με τη Ζάλγκιρις, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο συναίσθημα. Δεν φοβάμαι, θέλω να τα καταφέρω. Πηγαίνω Γ' Λυκείου και θέλω να περάσω στη γυμναστική ακαδημία, έχω και κάποια μόρια. Διαβάζω καθημερινά, οι συμμαθητές και οι καθηγητές μου δίνουν συγχαρητήρια και σίγουρα δεν νιώθω σταρ. Ο πιο δύσκολος αντίπαλος είναι ο Μάικ Τζέιμς, δεν τον μαρκάρεις εύκολα, είναι τόσο δυνατός και τόσο γρήγορος" ήταν μερικές από τις ατάκες του νεαρού γκαρντ.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ