EUROLEAGUE

Μπριάντε Γουέμπερ: "Ξέρω τα ντέρμπι, με ήθελε και ο Παναθηναϊκός"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΡΙΑΝΤΕ ΟΥΕΜΠΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΡΙΑΝΤΕ ΟΥΕΜΠΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πανέτοιμος για το ντέρμπι της Τετάρτης (13/2), ο Μπριάντε Γουέμπερ του Ολυμπιακού δήλωσε πως πριν από μερικά χρόνια ενδιαφέρθηκε για εκείνον και ο Παναθηναϊκός!

Ετοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Μπριάντε Γουέμπερ στην εκπομπή "Pick n' Roll" της Cosmote TV. Ο Αμερικανός γκαρντ θα κάνει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το βράδυ της Τετάρτης (13/2) στο ΟΑΚΑ, με την πρόκληση να μην τον τρομάζει καθώς όπως δήλωσε " έχω παίξει στα playoffs του ΝΒΑ". Ο Γουέμπερ υποστήριξε, επίσης, πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε στο παρελθόν για εκείνον και πως έχει ήδη μιλήσει με τον Μπόμπι Μπράουν ώστε να μάθει λεπτομέρειες για το νέο εργασιακό του περιβάλλον.

" Είμαι έτοιμος. Έχω παίξει στα playoffs του ΝΒΑ και έχω κερδίσει τίτλους. Είμαι σίγουρος για εμένα. Θα τα πάω καλά, είμαι ανταγωνιστικός. Ο Παναθηναϊκός με είχε πλησιάσει πριν από μερικά χρόνια, οπότε γνωρίζω γι' αυτή την αντιπαλότητα που υπάρχει. Έχουν καλούς Αμερικανούς, τους γνωρίζω, τώρα είμαι όμως στον Ολυμπιακό" σχολίασε ο Γουέμπερ και πρόσθεσε: " Με συγκρίνουν με τον Πάτρικ Μπέβερλι απ' όταν έγινα επαγγελματίας. Δεν είναι κακή σύγκριση, ο Πατ είναι σαν μεγάλος αδελφός μου. Δεν έχουμε μιλήσει, μίλησα όμως με τον Μπόμπι Μπράουν που μου είπε να το απολαύσω και να παίξω μπάσκετ. Η άμυνα είναι το σήκα κατατεθέν μου. Θα καταστρέφω το σύστημα του αντιπάλου, αλλά θα σουτάρω και καλά γιατί έχω αυτοπεποίθηση. Όσο για τον κόουτς Μπλατ, τον γνώριζα. Ήμουν κοντά στους Καβαλίερς, αποφάσισα όμως να πάω σε έναν άλλο δρόμου. Ξέρω τι προπονητής είναι. Θέλει έναν καλό αμυντικό που θα προστατεύει την μπάλα, αυτό θα κάνω λοιπόν για εκείνον".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ