EUROLEAGUE

Μπόγρης: "Χτυπήσαμε στις αδυναμίες της Χίμκι"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ×ÉÌÊÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - KHIMKI / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ×ÉÌÊÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - KHIMKI / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Μπόγρης τόνισε πως ο Ολυμπιακός χτύπησε την Χίμκι στις αδυναμίες της. Μίλησαν για το ματς οι Τόμιτς, Τόμπσον και Μακλίν.

Ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε πως οι 40 πόντοι στο ημίχρονο δεν συμβολίζουν την αγωνιστική ταυτότητα του Ολυμπιακού και επεσήμανε πως ακολούθως ο Ολυμπιακός χτύπησε στις αδυναμίες της Χίμκι. Μίλησαν για την αναμέτρηση και οι Μίλαν Τόμιτς, Τζαμέλ Μακλίν και Χόλις Τόμπσον.

Ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε τα εξής: "Η Χίμκι ήταν αήττητη και από τα φαβορί για μένα για το Φάιναλ Φορ. Όταν τρως 40 πόντους στο πρώτο ημίχρονο δεν είναι αυτή η ταυτότητά μας αλλά δείξαμε χαρακτήρα και χτυπήσαμε στις αδυναμίες της Χίμκι. Και ο Νίκολα και οΤζαμέλ ήταν πολύ καλοί, τους φορτώσαμε φάουλ και φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη.

Αν ο κοντός δεν δώσει την μπάλα στον ψηλό δεν γίνεται τίποτα. Δεν είναι μόνο ο Μιλουτίνοβ είναι όλη η ομάδα, ωστόσο ο Νίκολα είναι εξαιρετικός.

Ο Σβεντ είναι ο κινητήριος μοχλός, κάναμε εξαιρετική δουλειά παρά τους πολλούς πόντους που έβαλε, γιατί τον βγάλαμε εκτός σχεδίου, δεν δημιούργησε ρήγματα. Το κρατάμε αυτό, σταματήσαμε έναν πολύ καλό παίκτη. Κρατάμε την εμφάνιση και τις νίκες, να κάνουμε το ίδιο και με την Μπαρτσελόνα".

Μακλίν: "Ο Πρίντεζης μας δείχνει τον δρόμο"

Ο Τζαμέλ Μακλίν από την πλευρά του τόνισε πως: "Μαθαίνεις το επίπεδο της Ευρωλίγκας με τα χρόνια, με έχουν φέρει εδώ και παίζω καλά στη θέση μου, με έχει βοηθήσει η ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο κλαμπ με πολλούς καλούς παίκτες και ο καθένας έχει το ρόλο του, είναι σαν παζλ. Έχουμε τόσους πολλούς παίκτες και αυτό είναι πολύ καλό σε μια τέτοια σεζόν.

Παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ στην τρίτη περίοδο τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Έχουμε τη δυνατότητα να μην πιέζουμε τον Πρίντεζη, είναι πολυτέλεια να αφήνουμε τον Βασίλη, ο Πρίντεζης βγαίνει κάθε βράδυ στο παρκέ και μας δείχνει το δρόμο".

Τόμιτς: "Kόψαμε το τρανζίσιον της Χίμκι"

Ο Μίλαν Τόμιτς δήλωσε πως: "Ελέγξαμε το ματς από την αρχή. Κόψαμε το τρανζίσιον παιχνίδι της Χίμκι, ο Σβεντ έβαλε πολλούς πόντους αλλά με άσχημα ποσοστά. Τρέξαμε αρκετά στον αιφνιδιασμό, παίξαμε καλή άμυνα. Δεν σημαίνει κάτι, συνεχίζουμε παιχνίδι-παιχνίδι, να είμαστε προσγειωμένοι και σοβαροί.

Έχουμε ενέργεια και γεμάτο ρόστερ, πρέπει να τρέξεις για να πάρεις το παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες έδωσαν το 100%, μεγάλο ροτέισιον. Από τον Μιλουτίνοβ περιμένουμε ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση!

Ο Βασίλης λείπει στην ομάδα, οι παίκτες έχουν καταλάβει το ρόλο τους και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όταν καταφέρνουμε να παίρνουμε το 100% από κάθε παίκτη, κάνουμε καλά τη δουλειά μας".

Τόμπσον: "Προσπάθησα να κόψω τον ρυθμό του Σβεντ"

Ο Χόλις Τόμπσον από την πλευρά του επεσήμανε πως: "Κόψαμε το τρανζίσιον της Χίμκι, τα πάντα ξεκίνησαν από την καλή μας άμυνα. Προσπάθησα να κόψω τον ρυθμό του Σβεντ που είναι χαρισματικός σκόρε, όλοι συνέβαλαν στο να τον βγάλουμε εκτός ρυθμού. Οι διαφορές είναι πολλές ανάμεσα σε ΝΒΑ και Ευρώπη, προσπαθώ να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα και καλύτερα".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ