EUROLEAGUE

Μπόγρης στους 103,3: "Εχουμε περισσότερη ποιότητα"

Μπόγρης στους 103,3: "Εχουμε περισσότερη ποιότητα"

O Γιώργος Μπόγρης θα ξανασυναντήσει τον πρώην προπονητή του το βράδυ της Πέμπτης, προς το παρόν όμως εξηγεί στον Sport24 Radio 103,3 γιατί ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει τη νίκη.

Ο σέντερ του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπόγρης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στον ανταποκριτή του σταθμού στην Ισπανία Μιχάλη Στεφάνου για την αυριανή αναμέτρηση με τη Βαλένθια στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη Βαλένθια: "Είναι ένα ματς σε μια πολύ δύσκολη έδρα, ένα γήπεδο παραδοσιακά αήττητο καθ” όλη τη σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια και είναι πολύ δύσκολο να περάσει κάθε ομάδα από εδώ. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι, βρισκόμαστε σε καλό φεγγάρι και είμαστε τυχεροί που σε ένα σημαντικό παιχνίδι έχει γυρίσει ο αρχηγός μας για να ηγηθεί στην προσπάθεια για την κατάκτηση της νίκης. Η Βαλένθια είναι σκληρή ομάδα παίζει φύσει επιθετικό ισπανικό μπάσκετ και έρχεται από σερί ηττών κάτι που σημαίνει ότι θα έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση για να καλύτερα. Έχει τραυματισμούς με δύο παίκτες κλειδιά και είναι σημαντικό γιατί είναι μια ομάδα που βασίζεται και στους δέκα όταν τις λείπουν δύο έχει αδυναμίες, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για να χτυπήσουμε τις αδυναμίες της και να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη, ξέροντας ότι δύσκολα θα περάσουν άλλες ομάδες από εδώ”

Για τον κόουτς Βιντορέτα με τον οποίο συνεργάστηκε στην Τενερίφη: “Είναι ένας φιλόδοξος προπονητής που του αρέσει το φύσει επιθετικό παιχνίδι και στην άμυνα προσπαθεί να δείξει κάτι διαφορετικό με τρικ κυρίως, με ροτέισον των κοντών, προσπαθεί να προστατεύσει τον ψηλό ειδικά τώρα που λογικά θα λείπει ο Ντούμπλιεβιτς και θα έχει μόνο ένα μεγάλο κορμί τον Πλάις και θεωρώ ότι θα προσπαθήσει να τον βγάλει μακριά από τα πικ εν ρολ για να τον προστατεύσει. Ο Τόμας είναι τέσσερα και φυσικά θα έχουμε τρομερό πλεονέκτημα απέναντί του. Βασίζεται στο ταλέντο των παικτών, έχει αρχές, αλλά αφήνει και την αλεγκρία του παίκτη στο γήπεδο και έχει παιδιά που μπορούν να το κάνουν όπως ο Γκριν που ήταν πέρσι στον Ολυμπιακό, ο οποίος επιθετικά είναι πολύ καλός, ο Σαν Εμετέριο και ο Μαρτίνεθ, ο οποίος επιστρέφει και έχει τη νοοτροπία νικητή”

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στην Μπαρτσελόνα: “Είμαστε μια ομάδα που μαθαίνει από τα λάθη της, το έχουμε δείξει και στο παρελθόν. Μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα γυρίσαμε γρήγορα διακόπτη και αμέσως δείξαμε καλύτερη εικόνα. Θεωρώ ότι δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε τα ίδια λάθη και να έρθει μια κακή ήττα σε μια έδρα που έχουμε τις δυνατότητες να περάσουμε. Κλειδί είναι ο Βασίλης (Σπανούλης), αφού αν τα πράγματα δυσκολέψουν θα πάρει το παιχνίδι πάνω του και θα προσπαθήσει να βάλει και τα άλλα παιδιά στο παιχνίδι. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Έχουμε καλύτερη ποιότητα. Μόνο ο κακός μας εαυτός θα είναι το πρόβλημα, όχι ο αντίπαλος. Αν είμαστε σωστοί δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, ούτε από την έδρα που θα είναι γεμάτη και είναι από τις πιο επιθετικές στην Ισπανία, αλλά ούτε από τους παίκτες της Βαλένθια”

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ