EUROLEAGUE

Μπόγρης: "Πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα"

Μπόγρης: "Πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα"

Ο Γιώργος Μπόγρης ήταν κεφάτος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι Μιλάνο και δεν έχασε το χαμόγελό του ακόμα και όταν ρωτήθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

Ο Γιώργος Μπόγρης αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός, στάθηκε στο μεγάλο ρόστερ της ομάδας του κι έκλεψε την παράσταση με όσα δήλωσε.

Ο Ελληνας σέντερ ρωτήθηκε για το πώς ο Ολυμπιακός ξεπερνά τις κακουχίες που του παρουσιάζονται, καθώς ακόμα και στην 16η "στροφή" της EuroLeague έχασε τον Γιάνις Στρέλνιεκς και στάθηκε στο μεγάλο ρόστερ της ομάδας του.

"Εχουμε μεγάλο ρόστερ", είπε στην κάμερα της Nova και συμπλήρωσε πως "σε αυτή την ομάδα βλέπετε πως πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα (σ.σ. γέλια). Η ομάδα όμως έχει χαρακτήρα και αυτό είναι έργο του προπονητή. Είναι πολύ σημαντικό ότι το κλίμα είναι εξαιρετικό, ότι υπάρχει ένας σταθερός κορμός. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα πάντα. Η ατυχία είναι μέρος του παιχνιδιού, αλλά οφείλουμε να είμαστε όλοι σε ετοιμότητα. Ο Ολυμπιακός έχει χαρακτήρα και DNA πρωταθλητή".

Επίσης, ο Γιώργος Μπόγρης παρατήρησε πως "η Αρμάνι παίζει σε υψηλό τέμπο κι έχει παίκτες με μεγάλο ταλέντο. Στο ημίχρονο και στο τρίτο δεκάλεπτο πήραμε μία διαφορά ασφαλείας και ήταν λάθος που χαλαρώσαμε. Ηταν ένα μάθημα, συνεχίζουμε, καθώς την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ".

Οταν η κουβέντα έγινε περισσότερο προσωπική ανέφερε: "Ηταν μεγάλο βήμα για εμένα να έρθω στον Ολυμπιακό. Ηθελα πάντα να έρθω εδώ. Δεν μου έχει χαριστεί τίποτα, είμαι περήφανος για την πορεία μου. Ισως σε κάποια ματς επειδή είχα άγχος, να μην έδειξα τον καλό μου εαυτό, αλλά με βοήθησε η ομάδα και οι συμπαίκτες του. Πιστεύω πως θα γίνομαι όλο και καλύτερος".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ