EUROLEAGUE

Μπόγρης: "Ο Ολυμπιακός είχε τους ίδιους στόχους ακόμα και με τους Ποστέλ και Πέρι"

Μπόγρης: "Ο Ολυμπιακός είχε τους ίδιους στόχους ακόμα και με τους Ποστέλ και Πέρι"

Ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από την Ρεάλ Μαδρίτης και σημείωσε τους πάντα ψηλούς στόχους της ομάδας του.

Ο Γιώργος Μπόγρης ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση ( 94-78) με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η εμφάνισή του δεν συνδυάστηκε με νίκη της ομάδας του. Ο 30χρονος σέντερ μετά το τέλος της αναμέτρησης της 18ης αγωνιστικής της EuroLeague μίλησε για το ματς με τη "Βασίλισσα", έκανε έναν απολογισμό της πορείας της ομάδας του και... ταξίδεψε πίσω στον χρόνο.

"Χαίρομαι για την εμφάνισή, αλλά είναι λυπηρό που δεν συνδυάστηκε με μία νίκη. Νιώθω πιο άνετα στην Ισπανία. Είχα περισσότερο χρόνο συμμετοχής και μπορούσα να κάνω περισσότερα πράγματα. Η ήττα αυτή δεν ήταν στο πρόγραμμα. Δεν υπάρχουν ήττες εντός προγράμματος. Έχουμε δείξει πως μπορούμε να νικήσουμε παντού", είπε Γιώργος Μπόγρης στην κάμερα της Nova, ενώ παρατήρησε επίσης πως "με το νέο σύστημα πρέπει να ξεχνάς τις νίεκς και τις ήττες. Στο τέλος της χρονιάς μπορείς να χαρείς. Δεν πρέπει να κοιτάς μακριά. Έχουμε την εμπειρία να διαχειριστούμε τις καταστάσεις".

Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας του, είπε: "Ο Ολυμπιακός ακόμα και με τον Λαβόλ Ποστέλ και Μαρκί Πέρι, τους ίδιους στόχους είχε. Η νοοτροπία της ομάδας είναι πολύ ψηλά. Η ομάδα έχει δείξει πως είναι νικήτρια και το DNA της. Δεν μιλήσαμε για στόχους στην αρχή της σεζόν. Είναι δεδομένο πως τα τρία τρόπαιο είναι στόχοι. Άλλες φορές θα το πετύχουμε και άλλες όχι. Μακάρι να έχουμε μία χρονιά σαν το 1997".

Για τον Νίκολα Μιλουτίνοβ τόνισε: " Ο Μιλουτίνοβ έστειλε το μήνυμά του. Ελπίζουμε να είναι σύντομα κοντά μας. Δεν έχουμε χρόνο. Αύριο ταξιδεύουμε και το Σάββατο θα πάμε στην Πάτρα"

Για την πολύ καλή εικόνα της ομάδας του στις διαβολοβδομάδες, είπε: "Τα πάμε εξαιρετικά στις διπλές εβδομάδες. Τόσο πέρσι, όσο και φέτος δείχνουμε χαρακτήρα. Το παιχνίδι χάθηκε από το υψηλό ποσοστό ευστοχίας στα σουτ τριών πόντων της Ρεάλ. Η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Η Ρεάλ έχει ποιότητα και ταλέντο. Δεν μπορείς να διεκδικήσεις πολλά απέναντί της, όταν προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα. Η εικόνα συνολικά ήταν θετική. Κερδίσαμε κάποια πράγματα. Έχουμε ήδη 11 νίκες. Αν το έλεγες σε κάποιον το Αύγουστο, θα σε πέρναγε για τρελό. Συνεχίζουμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ