ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπόγρης: "Καταπληκτικός ο Μιλουτίνοβ"

Μπόγρης: "Καταπληκτικός ο Μιλουτίνοβ"

O Γιώργος Μπόγρης εξήγησε πώς ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπαρτσελόνα κι έβγαλε το καπέλο του στον Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Ο Ολυμπιακός στην 13η "στροφή" της EuroLeague... άλωσε το Παλάου Μπλαουγκράνα και ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε για τη νίκη της ομάδας του επί της Μπαρτσελόνα.

"Πιστεύω πως είναι μία τεράστια νίκη σε μία δύσκολη έδρα. Η Μπαρτσελόνα είχε άσχημα αποτελέσματα και περιμέναμε να αντιδράσει. Ακολουθήσαμε όσο καμία άλλη φορά το πλάνο του προπονητή μας. Εκτός έδρας έχουμε δείξει χαρακτήρα και αυτό θα μας οδηγήσει στις πρώτες θέσεις, Το κλειδί είναι το ματς τη Πέμπτης (20/12, 21:00) με την Γκραν Κανάρια και πρέπει να δώσουμε συνέχεια στη νίκη επί της Μπαρτσελόνα", δήλωσε ο 29χρονος σέντερ στην κάμερα της Nova, ενώ στην συνέχεια ρωτήθηκε για την άμυνα της ομάδας του:

"Κάναμε πολλά λάθη και το ότι νικήσαμε με αυτή την διαφορά σημαίνει πως παίξαμε καταπληκτική άμυνα. Κρατήσαμε του αντιπάλους στο αδύνατο χέρι τους. X-Factor ήταν η καταπληκτική δουλειά του Μιλουτίνοβ στον Τόμιτς που τον έβγαλε εκτός παιχνιδιού. Είναι σημαντικό που είχαμε τόση ενέργεια στο επιθετικό ριμπάουντ. Είναι κλειδί να έχεις περισσότερες κατοχές από τον αντίπαλο".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ