EUROLEAGUE

Μπόγρης: "Είμαστε σκληροί και προχωράμε"

Μπόγρης: "Είμαστε σκληροί και προχωράμε"
EUROKINISSI

Ο σέντερ του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπόγρης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στον απεσταλμένο του σταθμού στην Κωνσταντινούπολη, Δημήτρη Σκούρτα, για τη νίκη κόντρα στην Εφές και την δική του απόδοση.

Ο Γιώργος Μπόγρης εξήγησε στον Sport24 Radio 103,3 πώς ο Ολυμπιακός πέρασε από την Πόλη επκρατώντας της Αναντολού Εφές με 61-58.

Ο 28χρονος σέντερ παράλληλα στάθηκε στο πώς η ομάδα του κάλυψε το κενό που δημιουργήθηκε από τους τραυματισμούς του Γιώργου Πρίντεζη, του Νίκολα Μιλουτίνοφ, του Δημήτρη Αγραβάνη και του Κιλ Τιλί, ενώ δεν έκρυψε πως ο Ολυμπιακός αποτελεί πρόκληση για τον ίδιο.

Για την επικράτηση κόντρα στην Αναντολού Εφές: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε αυτό το ματς και να τελειώσουμε με νίκες μία ιδιαίτερα απαιτητική εβδομάδα στην EuroLeague. Μέσα σε δύο μέρες είχαμε να παίξουμε δύο δύσκολα ματς. Πρώτα με την ΤΣΣΚΑ και τώρα απέναντι σε μία ομάδα όπως η Εφές που άλλαξε πρόσφατα προπονητή και γνωρίζουμε πώς όλοι οι παίκτες της, ήθελαν να δώσουν το κάτι παραπάνω. Με την άμυνα μας καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και να καλύψουμε την επίθεση όπου σημειώσαμε 61 πόντους".

Για την αντίδραση του Ολυμπιακού παρά τις απουσίες: "Η ομάδα έχει μεγάλο ρόστερ. Οι ελλείψεις δεν φαίνονται και παρά τις σημαντικές απουσίες φτάνουμε στον στόχο μας. Όλοι μας κάναμε ένα βήμα μπροστά για να βοηθήσουμε. Η ομάδα είναι πολύ σκληρή και καταφέρνουμε να κρατάμε τον αντίπαλο χαμηλά. Όταν είσαι σκληρός, κάνεις ακόμα πιο δύσκολο το έργο των αντιπάλων. Με αυτή την συνταγή θα προχωρήσουμε και στην δύσκολη συνέχεια".

Για την δική του απόδοση: "Ο Ολυμπιακός είναι πρόκληση για τη ζωή μου και όχι μόνο για την καριέρα μου. Πάντα ήθελα να παίξω στον Ολυμπιακό. Από την αρχή ήθελα πολύ ν’΄ανταποκριθώ στις προσδοκίες των προπονητών μου που με πίστεψαν και έχουμε δουλέψει πολύ μέχρι τώρα. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, ήθελα ένα καλό ματς για να πάρω ώθηση και θα συνεχίσω να δουλεύω, ώστε να είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ