EUROLEAGUE

Μπλατ: "Στόχος τα playoffs, αλλά..."

Μπλατ: "Στόχος τα playoffs, αλλά..."
EUROKINISSI

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δήλωσε ότι ο στόχος του Ολυμπιακού είναι η είσοδος στα playoffs, ωστόσο αν δεν παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο στην συνέχεια θα υπάρξει πρόβλημα.

Ο Ολυμπιακός δεν άντεξε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ , γνωρίζοντας την ήττα με 81-97 στο ΣΕΦ για την 24η αγωνιστική της EuroLeague . Ο Ντέιβιντ Μπλατ παραδέχθηκε μετά τον αγώνα την ανωτερότητα της ΤΣΣΚΑ, στάθηκε στην έλλειψη ενέργειας και συνέπειας του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο και τόνισε ότι για να επιτευχθεί ο στόχος της εισόδου στα playoffs πρέπει οι "ερυθρολευκοι" να βελτιωθούν άμεσα.

" Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ. Είναι μία ομάδα υψηλού επιπέδου και έπαιξε ένα υψηλού επιπέδου αγώνα. Ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και παίξαμε σε υψηλό επίπεδο, αλλά δεν το κρατήσαμε αυτό και η έλλειψη συνέπειας στο δεύτερο ημίχρονο μας κόστισε το παιχνίδι" υποστήριξε στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός του Ολυμπιακού, για να συμπληρώσει:

"Υπήρχαν κάποια θετικά για εμάς. Ανά διαστήματα δείξαμε βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού. Αμυντικά είμαστε αρκετά συνεπείς φέτος, αλλά δεν μπορέσαμε να περιορίσουμε τα ατού της ΤΣΣΚΑ. Σε δύσκολες στιγμές σαν αυτή πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου και σαν ομάδα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να βγούμε από αυτή. Ο στόχος μας είναι να μπούμε στα playoffs, αλλά αν δεν είμαστε συνεπείς αγωνιστικά, ακόμα και αυτό θα είναι δύσκολο. Συνεχίζουμε".

Για τους λόγους που ο Ολυμπιακός μετράει 5 σερί ήττες, τόνισε: "Προφανώς έχουμε προβλήματα στη επίθεση. Σουτάρουμε άσχημα για πολύ καιρό. Σήμερα βελτιωθήκαμε, κάτι που είναι καλό. Παίξαμε κόντρα στις καλύτερες ομάδες της EuroLeague το τελευταίο διάστημα κάτι που μας δυσκόλεψε".

Σε ερώτηση για τις τελευταίες κακές εμφανίσεις του Γουίλιαμς-Γκος, σχολίασε: " Είναι εύκολο να μιλάμε για παίκτες όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά για αυτούς. Έχει παίξει μερικά καλά παιχνίδια. Είναι σε κακή φόρμα και πρέπει να τον βοηθήσουμε να το ξεπεράσει αυτό. Ειλικρινά όμως μέχρι τώρα και ο Πρίντεζης - ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του Ολυμπιακού - ήταν πολύ κακός, αν όχι χειρότερος από τον Γκος. Μπορείτε να κάνετε την ίδια ερώτηση και για αυτόν. Ήταν ωραίο όμως που τον είδα σήμερα να επιστρέφει κοντά στα στάνταρ του και έπαιξε καλά.

Τα τελευταία 5 παιχνίδια ο Νίκολα (Μιλουτίνοβ), ο οποίος στην αρχή ήταν ο καλύτερος σέντερ της EuroLeague, έχει και αυτός προβλήματα. Αυτά τα πράγματα όμως και μπορούν και θα γυρίσουν υπέρ μας στην συνέχεια".

Για το πόσο δύσκολο είναι να νικήσει μία ομάδα την ΤΣΣΚΑ: " Όταν η ΤΣΣΚΑ έχει όλο το ρόστερ της, ρεαλιστικά είναι δύσκολο να τη νικήσεις, σε οποιαδήποτε κατάσταση. Πρέπει να τα πάμε καλύτερα και αυτό είναι δική μου ευθύνη".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ