EUROLEAGUE

Μπλατ: "Ίσως μας λείπει ένας σκόρερ ή πασέρ"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ζήτησε συγγνώμη για την άσχημη εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσελόνα και αναφέρθηκε και στα στοιχεία που φαίνεται πως λείπουν από την ομάδα του.

Ο Ντέβιντ Μπλατ απολογήθηκε στους φίλους του Ολυμπιακού για την άσχημη εικόνα της ομάδας του απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης της 21ης αγωνιστικής της EuroLeague μεταξύ άλλων ανέφερε πως ίσως λείπει από τους ερυθρόλευκους ένας σκόρερ ή ένας πασέρ.

"Συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα για το πολύ καλό παιχνίδι. Η διάφορα έγινε στο πρώτο δεκάλεπτο από τον τρόπο πουέπαιξαν οι μάδες. Βγήκακε από το πλάνο μας και τους κυνηγούσαμε συνέχεια στο σκορ. Συγγώμη στους σπουδαίους μας φιλάθλους που ήλθαν στο γήπεδο. Είναι μία δύσκολη ήττα που μας κάνει να σκεφτόμαστε πώς θα παίξουμε ξανά, όπως παίζαμε πριν από λίγες εβδομάδες. Αύριο είναι μία καινούργια μέρα", είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Ντέιβιντ, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε:

Για το γιατί έλειπε η... φλόγα από την ομάδα του για να κάνει το comeback: " Δεν έχω κάποια ξεκάθαρη απάντηση να σας δώσω...".

Για το αν από τον Ολυμπιακό λείπουν οι γρήγοροι γκαρντ και την άμυνα της ομάδας του: "Είναι αστείο γιατί στο τέλος της ημέρας η Μπαρτσελόνα σκόραρε 76 πόντους. Η Μπαρτσελόνα στις νίκες της σκοράρει 84 πόντους και στις ήττες της 74. Πάνγκος και Ερτέλ είχαν λίγους πόντους, οπότε δεν ξέρω αν μας πλήγωσαν αυτές οι δύο θέσεις. Επιθετικά δεν μπορείς να πεις ότι μας πλήγωσαν πέραν κάποιων συγκεκριμένων παικτών. Αυτό που μας πλήγωσε ήταν η δική μας κακή επιθετική ημέρα. Ήταν επιθετικοί στην άμυνά τους και προσπαθούσαν να μας βγάλουν από τις θέσεις μας από την αρχή των κατοχών και μας δυσκόλεψαν πολύ. Δεν ξέρω τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δώσαμε ένα φτωχό παιχνίδι επιθετικά και δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό".

Για τον μικρό χρόνο συμμετοχής του ΛεΝτέι στην τρίτη και στην τέταρτη περίοδο: "Πιστεύω πως δεν έκανε καλή αμυντική δουλειά όποτε μπήκε μέσα στον αγώνα, αλλά ήταν η αίσθηση που μου έδινε ότι δεν μπορούσα να τον βάλω. Έχει κάνει καλά παιχνίδια και θα συνεχίσει να κάνει και άλλα, αλλά απόψε αίσθηση μου ήταν πως δεν μπορούσε να βοηθήσει".

Για το αν χρειάζεται η ομάδα του έναν σκόρερ ή έναν πασέρ: "Ισως μας λείπει".

Για τα ψηλά κορμιά της Μπαρτσελόνα τα σχήματα με τους Κλαβέρ και Σίνγκλετον στην ίδια πεντάδα : "Ίσως ήταν ένα πρόβλημα, αλλά μην ξεχνάτε ότι νικήσαμε την Μπαρτσελόνα στην έδρα της και ήταν οι ίδιοι παίκτες. Σήμερα ίσως μας δημιούργησαν προβλήματα. Ο Σίνγκλετον στη Βαρκελώνη σημείωσε δύο πόντους και είναι ο ίδιος παίκτης. Είναι, όμως, καλός παίκτης, στον πρώτο αγώνα κάναμε καλή δουλειά, αλλά απόψε μας πλήγωσε, οπότε προφανώς δεν κάναμε καλή δουλειά".

Για τις προσαρμογες που πρέπει να κάνει η ομάδα του για να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις: "Θα συζητήσουμε με τους συνεργάτες μου και θα δούμε τι αλλαγές χρειαζόμαστε. Είμαστε σε κακό μομέντουμ αυτή την στιγμή, αλλά αυτά συμβαίνουν μέσα σε μία σεζόν και πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να επανέλθουμε και αυτό θα κάνουμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ