EUROLEAGUE

Μπλατ: "Έχω παραθυράκι για ΝΒΑ, αλλά σκέφτομαι μόνο τον Ολυμπιακό"

Μπλατ: "Έχω παραθυράκι για ΝΒΑ, αλλά σκέφτομαι μόνο τον Ολυμπιακό"
AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI)

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αναφέρθηκε στο... παραθυράκι που έχει στο συμβόλαιό του για ΝΒΑ, αλλά τόνισε πως είναι αφοσιωμένος μόνο στους "ερυθρόλευκους".

Ο Ντέιβιντ Μπλατ σημείωσε τους πάντα ψηλούς στόχους που έχει ο Ολυμπιακός, ενώ ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Ο 59χρονος Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής αναφέρθηκε στην οψιόν που επιτρέπει να μετακομίσει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, αλλά συγχρόνως δεν έκρυψε πως είναι αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό, ο οποίος καλύπτει τα "θέλω" του.

"Ήμουν ενθουσιασμένος, ευτυχισμένος και περίμενα την ευκαιρία να επιστρέψω στο υψηλότερο επίπεδο. Προσπάθησα να βρω μία δουλειά στο ΝΒΑ, αυτός ήταν ο πρωταρχικός μου στόχος. Οταν δεν έγινε αυτό, γύρισα στο μέρος που έχω συνηθίσει και βρήκα μία καλή ομάδα", είπε αρχικά ο Ντέιβιντ Μπλατ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό δίκτυο του Ισραήλ, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε για:

...την συνέντευξη που πέρασε από τους New York Knicks:"Δεν είναι έγκλημα να αποτύχεις. Πάντα πρέπει να προσπαθείς να σηκώνεσαι και να συνεχίζεις να προσπαθείς. Έτσι το αντιλαμβάνομαι. Εκεί υπάρχουν 30 δουλειές και κάποιες φορές δεν τις αξίζεις".

...το αν "πληγώθηκε" ο εγωισμός του που δεν ανέλαβε ομάδα του ΝΒΑ: "Έχω αφήσει στην άκρη τον εγωισμό μου. Δεν έχω να αποδείξω κάτι σε κάποιον παρά μόνο στον εαυτό μου. Λυπήθηκα που δεν επέστρεψα στο ΝΒΑ, αλλά είμαι σε ένα καλό μέρος και περιμένω την επόμενη πρόκληση".

...το τι έγινε με τον LeBron James: "Δεν ξέρω τι σκέφτονται. Δεν έχω κάποια καλή απάντηση. Αυτή είναι η πραγματικότητα και προχωράω μπροστά".

...το γιατί επέλεξε τον Ολυμπιακό και αν στόχος του είναι η κατάκτηση της EuroLeague: "Υπάρχουν λίγες ομάδες, στις οποίες θα ένιωθα καλά. Ήθελα να δουλέψω σε μία ομάδα που έχει παράδοση και καλά παοτελε΄σματα. Οι ρο Ο Ολυμπιακός, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μακάμπι Τελ Αβίβ οι προσδοκίες είναι γνωστές. Είναι στο DNA τους να είναι στο υψηλότερο επίπεδο".

...το αν θα σκεφτεί το ΝΒΑ μετά το καλοκαίρι του 2019: "Είμαι σε ένα σταυροδρόμι. Υπέγραψα για δύο χρόνια. Υπάρχει ένα... παράθυρο. Δεν θέλω να το σκέφτομαι. Σκέφτομαι το άμεσο μέλλον. Θέλω να ζω στο παρόν και να επιστρέψουν οι μέρες δόξας στον Ολυμπιακό".

AP Photo/David Zalubowski

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ