EUROLEAGUE

Μπλατ: "Έχουμε καλά αποδυτήρια, δεν έχουμε προκριθεί"

Μπλατ: "Έχουμε καλά αποδυτήρια, δεν έχουμε προκριθεί"

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε με ευκολία το "εμπόδιο" της Μπάγερν Μονάχου και ο Ντέιβιντ συνεχάρη τους παίκτες του για την αντίδρασή τους, αλλά τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι ακόμα δεν έχουν προκριθεί στα playoffs.

Ο Ολυμπιακός νίκησε ( 89-69 ) την Μπάγερν Μονάχου και Ντέιβιτν Μπλατ μετά το τέλος της αναμέτρησης της 27ης αγωνιστικής της EuroLeague στάθηκε στην πολύ καλή αντίδραση της ομάδας του, αλλά φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας.

" Πιστεύω πως οι παίκτες μας έκαναν σπουδαία δουλειά. Ήταν έτοιμοι να παίξουν αυτό το παιχνίδι. Κατάλαβαν πόσο σημαντικό ήταν το ματς και παρά τα προβλήματα τραυματισμών ήταν έτοιμοι. Κυκλοφορήσαμε πολύ καλά την μπάλα και προφανώς παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Αξίζαμε τη νίκη, αλλά συγχαίρω την Μπάγερν Μονάχου, η οποία είναι μία πολύ καλή ομάδα. έχουμε ένα μεγάλο ταξίδι μπροστά, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Πέμπτης", δήλωσε αρχικά ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για την αντίδραση των παικτών του:" Πίστευα και ήθελα να αντιδράσουν. Το έκαναν. Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα γύρω από μία ομάδα, αλλά όταν έχεις δυνατά αποδυτήρια μπορείς να ακούσει το... καμπανάκι. Οι παίκτες μας γνωρίζουν αυτά τα παιχνίδια και σπρώχνουν ο ένας τον άλλον".

Για το αν η ομάδα του έχει προκριθεί στα playoffs και τον αντίπαλο στους 8, τόνισε: " Πηγαίνεις πολύ μπροστά. Δεν έχουμε μία σίγουρη θέση για τα playoffs. Το λέω χωρίς να θέλω να δείξω έλλειψη σεβασμού, αλλά πιστεύω πως ακόμα δεν έχουμε προκριθεί. Παίξαμε χωρίς τους Σπανούλη και Στρέλνιεκς, ο Γουίλιαμς-Γκος κτύπησε και έχασε το δεύτερο ημίχρονο. Υπάρχει αρκετός δρόμος".

Σχετικά με το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε 47 προσπάθειες δύο πόντων και 18 τριών, ανέφερε: " Θέλαμε να επιτεθούμε από κοντά. Ήταν μέρος του πλάνου μας. Πιστεύω πως κυκλοφορήσαμε την μπάλα, είχαμε καλές αποστάσεις και κάναμε καλή δουλειά σε αυτό. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι τα 15 λάθη που κάναμε. Ίσως έχει σχέση με τον τρόπο που παίξαμε. Παίξαμε πιο γρήγορα και όταν παίζεις πιο γρήγορα κάνεις περισσότερα λάθη".

Τέλος, ο Ντέιβιντ Μπλατ εμφανώς αστειευόμενος εξέφρασε και ένα... παράπονο λέγοντας " όταν χάνουμε μου κάνετε περισσότερες ερωτήσεις. Γιατί; Αν χάσουμε άλλο παιχνίδι, θα απαντήσω σε δύο ερωτήσεις".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ