EUROLEAGUE

Μπλατ: "Είμαι 100% σύμφωνος με την απόφαση της ομάδας"

Μπλατ: "Είμαι 100% σύμφωνος με την απόφαση της ομάδας"

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ξεκαθάρισε τη θέση του - λίγο πριν από την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Πόλη - για την αποχώρηση της ομάδας από το ΟΑΚΑ και τόνισε ότι στηρίζει απόλυτα την απόφαση της διοίκησης.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ είχε μιλήσει στο Ισραήλ για την αποχώρηση του Ολυμπιακού από το ΟΑΚΑ και φάνηκε να αφήνει ένα υποννούμενο ως προς την ορθότητα της απόφασης της διοίκησης. Όμως λίγο πριν από την αναχώρηση των ερυθρολεύκων για την Τουρκία, ξεκαθάρισε τα πράγματα και δήλωσε πως είναι 100% στο πλευρό της ΚΑΕ ως προς την κίνηση που έγινε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

"Είναι ζήτημα δικαιοσύνης, ηθικής και ειλικρίνειας. Όταν φτάνεις στην απόγνωση χρειάζεται να κάνεις ακραίες κινήσεις. Η ομάδα μας πήρε μία απόφαση, έκανε κάποια πράγματα και όπως είπα είμαι 100% μαζί της", ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού, που αναφέρθηκε και στο καθοριστικό ματς της Πέμπτης με την Αναντολού Εφές (21/2, 19.30) στην Πόλη:

"Προπονηθήκαμε πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα. Οι παίκτες ήταν πολύ συγκεντρωμένοι και η ομάδα είναι σταθερή. Κοιτάμε το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές που ελπίζουμε ότι θα παίξουμε καλά".

Ο Μπλατ τόνισε ακόμα: "Θα πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω απέναντι στην ομάδα που έχει την τέταρτη καλύτερη επίθεση στην EuroLeague και είναι δεύτερη καλύτερη στα τρίποντα αν θέλουμε να μιλήσουμε για στατιστικά. Μέχρι πριν έναν μήνα η ομάδα μας διέθετε τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση, αλλά πρέπει πάντα να δίνεις το κατι παραπάνω".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ