EUROLEAGUE

Μπλατ: "Βγάλτε από οποιαδήποτε ομάδα τους δύο βασικούς γκαρντ και θα δούμε"

Μπλατ: "Βγάλτε από οποιαδήποτε ομάδα τους δύο βασικούς γκαρντ και θα δούμε"

Απογοητευμένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στην Γκραν Κανάρια εμφανίστηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος επιχείρησε να δώσει και το σύνθημα αντεπίθεσης.

Η Γκραν Κανάρια νίκησε ( 90-67) δια περιπάτου τον Ολυμπιακό και ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά το τέλος της αναμέτρησης της 28ης αγωνιστικής της EuroLeague παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αρχικά έδωσε "συγχαρητήρια στην Γκραν Κανάρια. Έπαιξε πολύ καλά. Ηταν λάθος εβδομάδα για εμάς να κάνουμε το ταξίδι στη Λας Πάλμας, την διπλή εβδομάδα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο ταξίδι και εμείς δεν ανταποκριθήκαμε. Όμως, είναι δικό μας λάθος, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Υπάρχουν πολλά που δεν κάναμε σωστά, όμως, αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να κοιτάξουμε άμεσα μπροστά. Έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια στην έδρα μας και πρέπει οπωσδήποτε να τα κερδίσουμε, αν θέλουμε να προκριθούμε στα playoffs".

Τέλος, ζητήθηκε από τον Ντέιβιντ Μπλατ να σχολιάσει τις εκτός έδρας (10) ήττες της ομάδας του: "Προφανώς θα μπορούσα να αναφέρω παιχνίδια που κερδίσαμε κόντρα σε μεγαλύτερες ομάδες ή που χάσαμε για ένα - δύο plays. Σίγουρα θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Παίζουμε χωρίς τους δύο βασικούς μας οργανωτές (σ.σ. τον Σπανούλη και τον Στρέλνιεκς). Βγάλτε από οποιαδήποτε ομάδα τους δύο βασικούς της οργανωτές, να δούμε τι μπορεί να κάνει. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Πρέπει, όμως, να βρούμε τον τρόπο να καλύψουμε το κενό τους".

"Ο Ολυμπιακός πλήρωσε το τίμημα του μεγάλου ταξιδιού"

Ο Πέδρο Μαρτίνεθ από την πλευρά του δήλωσε: "Είναι μία φανταστική νίκη για εμάς. Είχαμε καλό ρυθμό, παίξαμε πολύ καλή άμυνα και όλοι οι παίκτες μας είχαν συμμετοχή στη νίκη. Ήμασταν πολύ καλοί το δεύτερο ημίχρονο τόσο στην άμυνα , όσο και στην επίθεση. Ο Μάρκους Έρικσον έκρινε το παιχνίδι με τα τρίποντά του, αλλά πιστεύω πως όλοι οι παίκτες είχαν την σωστή νοοτροπία και μεγάλη επιθετικότητα. Ο Ολυμπιακός δεν βρήκε τις απαντήσεις απέναντι στην καλή μας άμυνα. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδι α στην διοργάνωση και ελπίζω να πάρουμε τουλάχιστον μία νίκη. Ο Ολυμπιακός πλήρωσε το τίμημα του μεγάλου ταξιδιού και του ότι έπαιξε δύο παιχνίδια σε 48 ώρες. Κάποιες φορές συμβαίνει το αντίστροφο και συχνά κάνουμε εμείς μεγάλα ταξίδια. Ο Ολυμπιακός κάνει ένα ταξίδι σαν αυτό μία φορά τον χρόνο. Ίσως και να μην το ξανακάνει. Είδα πως δεν είχαν ενέργεια και το εκμεταλλευτήκαμε. Πάντα προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ