EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Χτίζουμε τη νέα ομάδα του Ολυμπιακού και για τα επόμενα χρόνια"

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΒΑΛΕΝΘΙΑ / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΒΑΛΕΝΘΙΑ / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η EuroLeague παρουσίασε στο κανάλι της τον Ολυμπιακό της νέας χρονιάς, ενόψει της έναρξης της νέας Euroleague, με την επιστροφή του Κώστα Σλούκα να βρίσκεται στο επίκεντρο της διοργανώτριας αρχής.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Κώστας Σλούκας φιλοξενήθηκαν στο κανάλι της EuroLeague στην παρουσίαση του Ολυμπιακού ενόψει της νέας χρονιάς. Και οι τρεις στάθηκαν στην κοινή συνύπαρξη τους στην ομάδα του Πειραιά, η οποία οδήγησε μάλιστα και στην κατάκτηση της Euroleague το 2013

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την νέα ομάδα που χτίζεται με την συνεργασία των ιδιοκτητών των Ερυθρολεύκων αλλά και τον Σλούκα: "O Σλούκας είναι ένας παίκτης που ξέρει τί σημαίνει Ολυμπιακός κυρίως για τους οπαδούς της ομάδας. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Αλλά πιστεύω ότι οι ιδιοκτήτες της ομάδας με εμπιστεύονται και μαζί μπορούμε να χτίσουμε την νέα ομάδα του Ολυμπιακού, όχι μόνο για φέτος, αλλά και για τα επόμενα χρόνια".

Ο Κώστας Σλούκας στάθηκε στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό μετά από πέντε χρόνια παρουσίας του στην Φενέρ: " Ήμουν εδώ 7 χρόνια και έζησα σπουδαίες στιγμές. Μου φαίνονται όλα γνώριμα στην ομάδα και είμαι χαρούμενος που έχω μπροστά μου μία νέα σεζόν με τον Ολυμπιακό".

Ο Γιώργος Πρίντεζης θυμήθηκε τις back-to-back κατακτήσεις Euroleague την διετία 2012/13: " Το 2012 και το 2013 ήταν μεγάλες στιγμές για εμάς, την ομάδα, τους φιλάθλους, για όλους. Είναι κάτι που θα μείνει για πολλά χρόνια στη καρδιά μου και στο μυαλό μου".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ