EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας για Ολυμπιακό: "Η απόδοσή μας ήταν φτωχή"

 EUROLEAGUE / MEDIA DAY ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / MEDIA DAY ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μόνο χαρούμενος δεν ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά από την ήττα από τη Βιλερμπάν. "Η απόδοσή μας σε άμυνα κι επίθεση ήταν φτωχή" ήταν το σχόλιο του προπονητή του Ολυμπιακού.

Αρκετα προβληματισμένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς με τη Βιλερμπάν, στην πρώτη μέρα του τουρνουά της Βαλένθια, δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε αναλυτικά στα κομματια που τον προβλημάτισαν, όπως για παράδειγμα το ένα εύστοχο τρίποντο σε 14 προσπάθειες, δίνοντας στους παίκτες του να καταλάβουν ότι θα ακολουθήσει πολλή δουλειά ώστε οι ερυθρόλευκοι να εμφανιστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην έναρξη της σεζόν 2020/21.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

" Μετά από μια μακρά περίοδο χωρίς αγώνες τέτοιου επιπέδου, κάτι που ισχύει για όλους, προσπαθούμε να χτίσουμε τη νέα μας ομάδα η οποία έχει εννέα νέους παίκτες. Ήταν μια σπουδαία ευκαιρία το σημερινό ματς για να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή. Η απόδοσή μας ήταν φτωχή. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω την άμυνα από την επίθεση. Σουτάραμε με 7% στα τρίποντα, με μόλις 1/14, παρότι κάποια από αυτά τα σουτ ήταν αμαρκάριστα, όμως τα χάσαμε.

Επίσης, κάναμε πολλά λάθη, 15 συνολικά. Είναι τεράστιος αριθμός σε αυτό το επίπεδο, για να μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός. Πρέπει πρώτα από όλα να προστατεύσουμε τη μπάλα και μετά να παίξουμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση και να βρούμε ο ένας τον άλλον στο παρκέ. Στην άμυνα θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί, γιατί το παιχνίδι στην Ευρωλίγκα είναι physical. Πρέπει να παίξουμε και εμείς με την ίδια επιθετικότητα και σκληράδα. Πολλά πρέπει να βελτιώσουμε, όμως, την ίδια στιγμή δεν περίμενα κάτι περισσότερο από την άμυνα. Πάντα έτσι είναι... Είναι δύσκολη δουλειά, σε αυτό το επίπεδο όλα είναι δύσκολα και πρέπει να πάμε προπόνηση με προπόνηση, αγώνα με αγώνα, για να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ