EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Ελπίζω να μείνει ο Βεζένκοφ"

EUROLEAGUE / ÆÅÍÉÔ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÆÅÍÉÔ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Σάσα Βεζένκοφ μιλώντας σε μέσο της Βουλγαρίας.

Υπέρ της παραμονής του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό τάχθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της Βουλγαρίας και πιο συγκεκριμένα στο “Max Sports”. Ο τεχνικός ηγέτης των Πειραιωτών αναφερόμενος στον ζερβοχέρη φόργουορντ τόνισε αρχικά:

" Ο Σάσα είναι πλέον ώριμος. Δουλεύει πολύ σκληρά και αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις καθημερινά στο γήπεδο. Μετά τη δύσκολη σεζόν που είχαμε στην Μπαρτσελόνα με τους πολλούς τραυματισμούς της ομάδας είναι χαρά μου που συνεργάζομαι και πάλι μαζί του. Πρόκειται για έναν μοντέρνο φόργουορντ, ο οποίος μπορεί να σκοράρει και κοντά στο καλάθι και έξω από τη γραμμή των τριών πόντων. Δουλεύει πολύ για να γίνει πιο δυνατός και να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση".
Αναφερόμενος στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του ο Μπαρτζώκας υπογράμμισε: " Ελπίζω να μείνει στην ομάδα. Εμείς θέλουμε να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις όλα εξαρτώνται από τις διαπραγματεύσεις. Θα μιλήσουμε σύντομα για να το ξεκαθαρίσουμε". Όσο για το αν μπορεί να συνυπάρξει στην πεντάδα με τον Γιώργο Πρίντεζη υποστήριξε: "Μπορούν να παίξουν μαζί, καθώς είναι ψηλά φόργουορντ. Ο Σάσα όμως έψει τη δυνατότητα να παίξει και ως σμολ φόργουορντ και αυτό μας επιτρέπει να τους χρησιμοποιήσουμε και τους δύο μαζί".

Ο 25χρονος φόργουορντ είχε φέτος στην EuroLegue 7.1 πόντους και 2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά αγώνα σουτάροντας με ποσοστό 45.9% (28/61) έξω από τη γραμμή των τριών πόντων.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ