EUROLEAGUE

Μπάλντουιν: "Υπερέβαλα στο τέλος κι έκανα λάθος στην άμυνα"

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γουέιντ Μπάλντουιν παραδέχθηκε στην κάμερα της NOVA το λάθος που έκανε στην τελευταία άμυνα του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να βρει ελεύθερο σουτ ο Σκότι Γουίλμπεκιν.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φύγει νικητής από τη Menora Mivtachim Arena, με τον Σκότι Γουίλμπεκιν να ευστοχεί στο μεγαλύτερο σουτ της βραδιάς από τα 6μ75. Οι ερυθρόλευκοι είχαν την ευκαιρία να ξαναπάρουν προβάδισμα, αλλά ο Σακίλ ΜακΚίσικ δεν μπόρεσε να σκοράρει στην τελευταία κατοχή της βραδιάς. Η βοήθεια που έδωσε ο Γουέιντ Μπάλντουιν στο φινάλε πάνω στον Σκότι Γουίλμπεκιν έφερε το ελεύθερο τρίποντο των γηπεδούχων, με τον περιφερειακό του Ολυμπιακού να παραδέχεται μετά το τέλος του αγώνα το λάθος του.

Ο γκαρντ των ερυθρολεύκων παραδέχθηκε στην κάμερα της NOVA πως "θέλαμε αυτή τη νίκη, για να πλησιάσουμε στην οκτάδα και τα playoffs. Ξέραμε πως αυτό το γήπεδο είναι δύσκολο και έχει καυτή ατμόσφαιρα. Παίξαμε καλά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Βγήκαμε αποφασισμένοι από τα αποδυτήρια για να παίξουμε καλή άμυνα, το κάναμε και αυτό μας έδωσε ενέργεια στην επίθεση. Στο τέλος όμως έκανα ένα λάθος στην άμυνα. Παίζουμε jump to the ball (σ.σ.: ένα μικρό άλμα προς την μπάλα κι αμέσως πίσω στον παίκτη του), αλλά εγώ υπερέβαλα και αυτό έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο να σουτάρει. Ο Σκότι Γουίλμπεκιν είναι πολύ καλός παίκτης. Δεν θα ξανακάνω αυτό το λάθος".

Ξαναδείτε την τελευταία άμυνα του Ολυμπιακού:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ