EUROLEAGUE

Μπαφές: "Αγώνας - Γιορτή"

Μπαφές: "Αγώνας - Γιορτή"

Ο Υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός μίλησε στην εκπομπή “Fast Break” και στους Σπύρο Καβαλιεράτο και Γιώργο Οικονόμου για την πρεμιέρα των Πειραιωτών στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Τσεντεβίτα, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Για το γεγονός ότι ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Τσεντεβίτα θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο: “Η ομάδα βρίσκεται από το μεσημέρι στο Ηράκλειο και σε λίγη ώρα θα προπονηθεί. Ο Ολυμπιακός είναι τιμωρημένος από πέρσι, λόγω των βεγγαλικών που άναψαν οι οπαδοί στο ματς με την Μπαρτσελόνα.

Η Ευρωλίγκα έκανε τελικά την παραχώρηση και η πρεμιέρα της ομάδας στην φετινή διοργάνωση θα γίνει με κόσμο στο κλειστό “Δύο αοράκια”. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το παιχνίδι σαν γιορτή και γι΄ αυτό βρίσκεται εδώ και ο Θρυλέων, προκειμένου να φωτογραφηθεί με τους φίλους της ομάδας θα είναι εκεί”.

Για τα εισιτήρια της αναμέτρησης: “Δεν έχουν εξαντληθεί ακόμη τα εισιτήρια. Υπάρχουν ακόμη περίπου 800 εισιτήρια, τα οποία θα πωλούνται από τα εκδοτήρια του γηπέδου μόνο με μετρητά.

Για τον Κώστα Παπανικολάου: “Δεν έχει αλλάξει κάτι για τον Παπανικολάου σε σχέση με όσα είπαν κατά την παρουσίαση της ομάδας ο προπονητής και οι πρόεδροι”.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ