EUROLEAGUE

Μίτροβιτς: "Πρόεδρος ο Μιλουτίνοφ; Δεν θα εκπλαγώ!"

Μίτροβιτς: "Πρόεδρος ο Μιλουτίνοφ; Δεν θα εκπλαγώ!"

Ρώτησαν τον Λούκα Μίτροβιτς αν έχει σκοπό να ασχοληθεί μελλοντικά με τα διοικητικά κάποιας ομάδας όπως έχει αποκαλύψει ότι θέλει να κάνει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Τι είχε να πει επί του θέματος ο αρχηγός του Ερυθρού Αστέρα;

O Λούκα Μίτροβιτς είναι ο μεγάλος άτυχος του Ερυθρού Αστέρα αφού σωριάστηκε σφαδάζοντας στο παρκέ κατά τη διάρκειας της πρόσφατης αναμέτρησης με την Ολίμπια Λιουμπλιάνα στη Hala Pionir και αποχώρησε σε φορείο.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν ότι η ζημιά που υπέστη ο αρχηγός της Zvezda στο αριστερό γόνατο είναι πολύ μεγάλη και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες .

Πλέον ο 22χρονος φόργουορντ παρακολουθεί εξ αποστάσεως της προσπάθειες των Σέρβων στον Α' όμιλο της Euroleague, εκεί όπου η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς έχει ρεκόρ 1-3 και παλεύει για την πρόκριση στο TOP-16 της διοργάνωσης. Ο Μίτροβιτς μίλησε στην σλοβένικη kosarka.si για όσα αφορούν τον Ερυθρό Αστέρα ενώ ρωτήθηκε για τον φίλο του Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον οποίο συνυπήρξαν στην προεπιλογή της Σερβίας ενόψει Eurobasket 2015.

Ρώτησαν, λοιπόν, τον Σέρβο αν έχει σκοπό να εμπλακεί μελλοντικά στα διοικητικά κάποιας ομάδας όπως έχει αναφέρει παλαιότερα ο φίλος του και σέντερ του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ, για την Βοϊβοντίνα.

"Ο Νίκολα είχε πάντα ξεκάθαρους στοχους στη ζωή του και την καριέρα του. Επομένως, δεν θα εκπλαγώ αν τον δω κάποια στιγμή να το κάνει πράξη! Εγώ, τουλάχιστον, δεν έχω τέτοια πρόθεση. Τουλάχιστον προς το παρόν".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ