EUROLEAGUE

Μιλουτίνοβ: "Χαρούμενος που βοήθησα τον Ολυμπιακό"

Μιλουτίνοβ: "Χαρούμενος που βοήθησα τον Ολυμπιακό"
EUROKINISSI

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ και ο Τζαμέλ ΜακΛίν ήταν στους κορυφαίους του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπάμπεργκ, αλλά δεν θέλησαν να σταθούν στην προσωπική τους απόδοση.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ (16 πόντοι, 5/5 δίποντα, 6/6 βολές, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 λάθος, 1 τάπα)απέναντι στην Μπάμπεργκ έκανε ρεκόρ καριέρας συγκεντρώνοντας 26 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της EuroLeague, αλλά ο ίδιος δεν θέλησε να αναφερθεί στα προσωπικά του επιτεύγματα και σημείωσε τη σημασία της νίκης του Ολυμπιακού .

"Αρχίσαμε πολύ επιθετικά το δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη διαφορά. Χαίρομαι που νικήσαμε και βοήθησα την ομάδα μου. Καμία ομάδα δεν έρχεται να παραδοθεί και κανείς αντίπαλος δεν θέλει να χάνει. Η Μπάμπεργκ είναι καλή ομάδα και τιμώρησε τα λάθη που κάναμε στη δεύτερη περίοδο", ανέφερε ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού.

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν (16 πόντοι, 3/5 δίποντα, 10/12 βολές, 6 ριμπάουντ, 1 κλεψιμο, 1 λάθος, 1 τάπα), ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης της 25ης αγωνιστικής της ΕuroLeague έκανε το step up, τόνισε: "Ξεκινήσαμε λίγο νευρικά, αλλά μόλις ηρεμήσαμε πήραμε τον έλεγχο του αγώνα. Υπάρχουν δυσκολίες, όταν παίζεις με ομάδες που δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης, γιατί αγωνίζονται για τον εγωϊσμό τους και την περηφάνια τους. Παίζουν χωρίς να έχουν κάτι να χάσουν και χωρίς πίεση".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ