EUROLEAGUE

Μιλουτίνοβ: "Πρέπει να ξυπνήσουμε"

Μιλουτίνοβ: "Πρέπει να ξυπνήσουμε"
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός έπαιξε σαν κοιμισμένος απέναντι στην Μπαρτσελόνα και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να... ξυπνήσει ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεών της.

Ο Ολυμπιακός στην 26η "στροφή" της EuroLeague πέρασε ένα πολύ δύσκολο βράδυ απέναντι στην Μπαρτσελόνα, η οποία θριάμβευσε στο ΣΕΦ και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ δεν έκρυψε τον έντονο προβληματισμό του για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του.

Οι Καταλανοί πραγματοποίησαν την καλύτερή τους εμφάνιση την φετινή σεζόν, συνέτριψαν τον Ολυμπιακό για δεύτερη φορά και ο Σέρβος σέντερ, όπως και άπαντες στην ομάδα του, δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάχτυλό του.

"Ήταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της σεζόν για εμάς. Αυτό που πρέπει να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι είναι το ότι πρέπει να παλεύουμε για κάθε φάση. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια", δήλωσε αρχικά ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο οποίος εν συνεχεία πρόσθεσε:

"Έτσι όπως παίξαμε, όλοι θα μπορούσαν να μας κερδίσουν. Δεχτήκαμε 90 πόντους στην έδρα μας και αυτό είναι κάτι το υπερβολικό. Παίξαμε χωρίς νεύρο και ενέργεια. Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ, η άμυνά μας δεν ήταν καλή και η Μπαρτσελόνα μάς τιμώρησε. Όλα στην άμυνά μας ήταν άσχημα. Είχαμε αργές επιστροφές και προβλήματα στα ριμπάουντ".

Άραγε η ήττα από την Μπαρτσελόνα μπορεί να αποτελέσει ένα μάθημα για τον Ολυμπιακό; "Κάθε ήττα είναι άσχημη. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να ξυπνήσουμε και να παίξουμε καλύτερα στους αγώνες που ακολουθούν", αποκρίθηκε ο Σέρβος σέντερ θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να μήνυμα αντεπίθεσης για την ομάδα του.

O Ολυμπιακός απέναντι στην Μπαρτσελόνα είχε την στήριξη 9.500 φίλων του. Κάποιοι λίγοι εξ αυτών αποχώρησαν πριν από το τέλος της αναμέτρησης. Οι περισσότεροι, όμως, έμειναν ως το φινάλε, πολλοί εξ αυτών δεν σταμάτησαν στιγμή να τραγουδούν και αφού ακούστηκε η κόρνα της λήξης άπαντες χειροκρότησαν την αγαπημένη τους ομάδα.

"Σημαίνει πολλά η στήριξη του κόσμου. Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους. Μας δίνουν αυτό το κάτι παραπάνω που χρειαζόμαστε", είπε ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο οποίος καταλήγοντας δεν παρέλειψε να ζητήσει "συγγνώμη για αυτό που παρουσιάσαμε στο παρκέ. Ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ