EUROLEAGUE

Μιλουτίνοβ: "Νιώθω πως δεν έπαιξα καλά..."

Μιλουτίνοβ: "Νιώθω πως δεν έπαιξα καλά..."
EUROKINISSI

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ εξήγησε γιατί ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα, δεν θέλησε να σταθεί στην προσωπική του εμφάνιση κι έδωσε το σύνθημα αντεπίθεσης για την ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός στη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη ηττήθηκε στην παράταση από την Ουνικάχα Μάλαγα και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ στάθηκε στον χρόνο που άφησε η ομάδα του να περάσει στην αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής της EuroLeague , δεν εστίασε στο νταμπλ-νταμπλ (10 πόντοι, 12 ριμπάουντ) που έκανε κι έστειλε και μήνυμα ανάκαμψης ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων των "ερυθρολεύκων" .

"Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε σκληρά και να είμαστε έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι. Αρχίσαμε το παιχνίδι πολύ άσχημα και στη συνέχεια βελτιώσαμε την άμυνά μας, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρουμε τη νίκη", είπε αρχικά ο Νίκολα Μιλουτίνοβ στην κάμερα της Νova.

Επίσης, ρωτήθηκε για την προσωπική του εμφάνιση, καθώς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 πόντους και 12 ριμπάουντ: "Όσο καλός κι αν ήμουν, πρέπει να βελτιωθούμε για το επόμενο παιχνίδι. Έπαιξαν καλά παίκτες και από την αντίπαλη ομάδα και δεν νιώθω πως έχω αγωνιστεί καλά".

Τέλος, ρωτήθηκε για το ρεκόρ του Βασίλη Σπανούλη αναφέροντας πως ο αρχηγός τους θα τους κεράσει, ενώ δεν παρέλειψε να του δώσει "συγχαρητήρια, γιατί του αξίζει αυτό το ρεκόρ. Είναι εξαιρετικός παίκτης. Θεωρώ πως θα διευρύνει το ρεκόρ του και θα είναι πολύ δύσκολο να τον ξεπεράσει κάποιος άλλος παίκτης". ".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ