EUROLEAGUE

Μιλουτίνοβ: "Μοναδικό μου παράπονο ότι δεν κατέκτησα EuroLeague με τον Ολυμπιακό"

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΤΣΣΚΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΤΣΣΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ δήλωσε ότι το μόνο για το οποίο λυπάται για την 5ετία που πέρασε στον Ολυμπιακό είναι ότι δεν κατέκτησε την EuroLeague, προσθέτοντας ότι ελπίζει αυτό να αλλάξει στην ΤΣΣΚΑ.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, αφού από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην ΤΣΣΚΑ. Την ίδια στιγμή όμως δεν γίνεται να ξεχάσει τόσο απλά τα χρόνια που πέρασε στον Ολυμπιακό, κάτι που έδειξε και στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε στην σερβική ιστοσελίδα "nova.rs".

O Σέρβος σέντερ, ο οποίος βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα όπου και προπονείται καθημερινά, αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και παραδέχθηκε ότι έχει μόνο ένα παράπονο.

" Ο Ολυμπιακός ήταν η πρώτη ομάδα μου στο εξωτερικό και όταν περνάς τα σύνορα είσαι πάντα προσεκτικός. Από την πρώτη μέρα ωστόσο όλα ήταν καλά. Από την πόλη, μέχρι τους συμπαίκτες μου και τους ανθρώπους του συλλόγου" δήλωσε αρχικά ο Μιλουτίνοβ, για να προσθέσει στην συνέχεια:

" Το μοναδικό μου παράπονο είναι ότι δεν κατέκτησα μία EuroLeague με τον Ολυμπιακό. Ξέρω όμως ότι εγώ και οι συμπαίκτες μου τα δώσαμε όλα αυτά τα πέντε χρόνια, απλώς δεν τα καταφέραμε".

Κλείνοντας, σχολίασε και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, λέγοντας για την ΤΣΣΚΑ: " Πηγαίνω στην κάτοχο της EuroLeague και πιστεύω πως θα συνεχίσει να είναι τέτοια και στο μέλλον. Το γεγονός ότι έμεινα στην Αθήνα και δουλεύω με το επιτελείο της ΤΣΣΚΑ δείχνει πολλά για το μέγεθος της ομάδας".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ