EUROLEAGUE

Μία επιστροφή, τέσσερις απουσίες για τον Ολυμπιακό

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ έβγαλε μέρος της προπόνησης του Ολυμπιακού τη Μ. Τετάρτη (4/4), αλλά οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Τζαμέλ ΜακΛίν και Κιμ Τιλί παρέμειναν εκτός.

Ο Ολυμπιακός τη Μ. Τετάρτη (4/4) συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Ζάλγκιρις (6/4, 19:00) για την 30η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της EuroLeague και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τον Νίκολα Μιλουτίνοβ να ανεβάζει "στροφές", αλλά το απουσιολόγιο του Έλληνα κόουτς παρέμεινε γεμάτο.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας του στέλνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα, αλλά δεν συνέβη το ίδιο και με τους Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου, Κιμ Τιλί και Τζαμέλ ΜακΛίν, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στην προπόνηση του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Πρίντεζης συνεχίζει να αναρρώνει από την επέμβαση που υποβλήθηκε για την αφαίρεση δύο τύλων, ενώ ο Κώστας Παπανικoλάου ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα στο γόνατο. Ο Τζαμέλ ΜακΛίν από τη Μ. Τρίτη νοσηλεύεται με υψηλό πυρετό και στομαχικές διαταραχές, ενώ ο Κιμ Τιλί, ο οποίος ταλαιπωρείται από υμενίτιδα στον τετρακεφάλο στο αριστερό γόνατο, τη Μ. Τετάρτη (4/4) δεν βρέθηκε στο ΣΕΦ, καθώς είχε ειδική άδεια λόγω της γέννησης του δεύτερου παιδιού του .

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα περιμένει ως τη Μ. Πέμπτη (5/4) για να δει την κατάσταση των... λαβωμένων παικτών του και το ποιοι εξ αυτών θα είναι διαθέσιμοι για το ματς με την Ζάλγκιρις.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ