EUROLEAGUE

Μέσα ο Μπράουν, εκτός ο Τόμπσον

Μέσα ο Μπράουν, εκτός ο Τόμπσον
EUROKINISSI

Με τον Μπόμπι Μπράουν στη δωδεκάδα του ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκού Superfoods (21:15), ενώ εκτός έμεινε ο Χόλις Τόμπσον.

Ο Μπόμπι Μπράουν στην 24η "στροφή" της EuroLeague θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό, καθώς είναι ένας από τους δώδεκα εκλεκτούς του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι νεοφερμένος στο λιμάνι, αλλά τις τελευταίες ημέρες έχει πάρει ταχύρρυθμα μαθήματα από τους προπονητές και του συμπαίκτες του και μένει να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Επίσης, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στη δωδεκάδα των "ερυθρολεύκων" βρίσκεται ο Κιμ Τιλί, ο οποίος στο ΟΑΚΑ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, καθώς δεν είχε αγωνιστεί με την Βαλένθια.

Αντιθέτως εκτός πλάνων του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της EuroLeague έμεινε ο Χόλις Τόμπσον, ο οποίος μέχρι το ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν ο μοναδικός "ερυθρόλευκος" που είχε δώσει το "παρών" σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του την φετινή σεζόν. Επίσης, εκτός έμειναν ο Γιώργος Μπόγρης, ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο νεαρός Νίκος Αρσενόπουλος και ο τραυματίας Δημήτρης Αγραβάνης.

Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού:

PG: Βαγγέλης Μάντζαρης, Μπράιαν Ρόμπερτς, Μπόμπι Μπράουν

SG: Βασίλης Σπανούλης, Γιάνις Στρέλνιεκς

SF: Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου

PF: Γιώργος Πρίντεζης, Κάιλ Γουίλτζερ, Κιμ Τιλί

C: Νίκολα Μιλουτίνοβ, Τζαμέλ ΜακΛίν

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ