EUROLEAGUE

Μέρος της προπόνησης ο Ρόμπερτς

Μέρος της προπόνησης ο Ρόμπερτς

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς ακολούθησε μέρος της προπόνησης για δεύτερη μέρα με την ομάδα του Ολυμπιακού, είναι καλύτερα, αλλά η συμμετοχή του με Μπασκόνια παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη.

Η ομάδα του Ολυμπιακού συνέχισε τις προπονήσεις της στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου την Πέμπτη (12/10, 21:00) θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στην EuroLeague, αντιμετωπίζοντας την Μπασκόνια.

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς (ο οποίος τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρήθηκε με θλάση στον δεξί δικέφαλο) ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας για δεύτερη μέρα, αισθάνεται καλύτερα, αλλά η συμμετοχή του στο παιχνίδι κόντρα στην Μπασκόνια χαρακτηρίζεται εξαιρετικά αμφίβολη. Ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ, την Τετάρτη (11/10), θα δοκιμάσει να προπονηθεί μαζί με την ομάδα και ανήμερα της αναμέτρησης θα αποφασιστεί το αν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται πως είναι εκτός αποστολής ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος παρέμεινε στην Αθήνα, καθώς ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο. Στο Sport24.gr σας έχουμε ενημερώσει από το μεσημέρι για την συγνώμη του Κώστα Παπανικολάου στον Γιάννη Σφαιρόπουλο, με το περιστατικό να θεωρείται λήξαν.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ