EUROLEAGUE

Mε Σπανούλη, Πρίντεζη και Γουότερς κόντρα στον Παναθηναϊκό

Mε Σπανούλη, Πρίντεζη και Γουότερς κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Σπανούλης έβγαλε την προπόνηση δίχως ενοχλήσεις και θα παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως και ο Πρίντεζης. Κάνει ντεμπούτο ο Γουότερς με το "9".

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Παρασκευής (6/1, 21:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, για την 16η αγωνιστική της EuroLeague, της πρώτης του δεύτερου γύρου της διοργάνωσης. Η αναμέτρηση είναι sold-out και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν σε ένα κατάμεστο γήπεδο.

Ο Βασίλης Σπανούλης συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση του Ολυμπιακού, λαμβάνοντας μέρος και στο κομμάτι των επαφών, δίχως να νιώσει ενοχλήσεις. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα , θα αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο έμπειρος γκαρντ έδωσε μάχη με τον χρόνο και βγήκε νικητής. Η κατάσταση του παρουσίασε θεαματική βελτίωση, κάτι στο οποίο βοήθησε τόσο η θεραπεία που ακολούθησε, όσο και το ατομικό πρόγραμμα που έκανε, για να ξεπεράσει την εστία θλάσης που αντιμετώπισε στον αριστερό προσαγωγό, τραύμα το οποίο και υπέστη στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Ο ίδιος αισθάνεται καλά, θέλει να παίξει και θα δώσει το "παρών" στο παιχνίδι.

Mε Σπανούλη, Πρίντεζη και Γουότερς κόντρα στον Παναθηναϊκό

Γιώργος Πρίντεζης. Έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο, συμμετέχει κανονικά στις τελευταίες προπονήσεις και είναι έτοιμος για το ματς. Δεν βρίσκεται στο 100%, καθώς θέλει χρόνο για να βρει και πάλι τον ρυθμό, αλλά η παρουσία του θα είναι πολύτιμη, αποτελώντας και πάλι το σημείο αναφοράς των "ερυθρολεύκων" στο "ζωγραφιστό". Υπενθυμίζεται πως έχει να παίξει από την 15η Δεκεμβρίου, όταν και τραυματίστηκε στο ματς στο Κάουνας κόντρα στην Ζάλγκιρις.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης ακολούθησε μέρος της προπόνησης μαζί με την ομάδα, αλλά συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στον ώμο και δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο Έλληνας φόργουορντ αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής από την αναμέτρηση.

Το "παρών", όμως, στο ματς, θα δώσει ο Ντόμινικ Γουότερς, ο οποίος και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι Πειραιώτες περιμένουν από εκείνον να προσφέρει την ικανότητα του στο πικ-εν-ρολ παιχνίδι, την έφεση του στην δημιουργία, αλλά και το αξιόπιστο σουτ που διαθέτει από την περιφέρεια. Ο Αμερικανός γκαρντ επέλεξε να αγωνίζεται με το νούμερο "9" και οι "ερυθρόλευκοι" δείχνουν ικανοποιημένοι από τον υψηλό βαθμό προσαρμογής του στην ομάδα.

Δείτε τα βίντεο από την προπόνηση του Ολυμπιακού:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ