EUROLEAGUE

Με σοβαρότητα κόντρα στην επικίνδυνη Μπάμπεργκ ο Ολυμπιακός

Με σοβαρότητα κόντρα στην επικίνδυνη Μπάμπεργκ ο Ολυμπιακός
EUROLEAGUE

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάμπεργκ (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) θέλοντας να αποφύγει κακοτοπιές κόντρα στην παρέα του Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος επιστρέφει για 1η φορά ως αντίπαλος μετά την αποχώρησή του.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος χαρακτήρισε "ύπουλο" το σημερινό παιχνίδι με την Μπάμπεργκ (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr). Και έχει τους λόγους του που το λέει αυτό, δεδομένου ότι το συνολικό ρεκόρ των "ερυθρόλευκων" κόντρα στην πρωταθλήτρια Γερμανίας είναι 2-5.

Ο Ολυμπιακός καλείται να παρουσιαστεί σοβαρός και να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις κόντρα στην Μπάμπεργκ, προκειμένου να κάνει ακόμα ένα βήμα στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των playoffs της EuroLeague. Δεν θα είναι εύκολο, αφού οι Γερμανοί παραδοσιακά τον δυσκολεύουν. Είναι όμως απαραίτητο, αφού ενδεχόμενη γκέλα ενδέχεται σε βάθος χρόνου να στοιχίσει.

Το παιχνίδι αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους φίλους του Ολυμπιακού για έναν ακόμα λόγο πάντως, αφού θα είναι το πρώτο που θα επιστρέψει ως αντίπαλος στο ΣΕΦ ο Ντάνιελ Χάκετ μετά την αποχώρησή του.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναμένεται να έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες του εκτός του τραυματία Δημήτρη Αγραβάνη, πιστεύεοντας ότι ο Μπόμπι Μπράουν προσαρμόζεται όλο και περισσότερο και ο Κιμ Τιλί βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο 100% της ετοιμότητάς του .

Η Μπάμπεργκ του Λούκαν Μπάνκι, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας στην EuroLeague, θα παραταχθεί με τις γνωστές απουσίες των Μπράις Τέιλορ, Πάτρικ Χέκμαν και Ελάιας Χάρις, ψάχνοντας τη ευκαιρία να κάνει για ακόμα μία φορά την ζημιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας στην EuroLeague:

TΣΣΚΑ - Μάλαγα (19:00)

Ζαλγκίρις - Φενέρμπαχτσε (20:00)

Ολυμπιακός - Μπάμπεργκ (21:00)

Μπαρτσελόνα - Ερυθρός Αστέρας (22:00)

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ