EUROLEAGUE

Με οδηγό τη Μαδρίτη

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με την ήττα στον τελικό της Μαδρίτης να αποτελεί το... παράδειγμα προς αποφυγή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε (21/5, 21:00). Μεγάλη αποφασιστικότητα από τους "ερυθρόλευκους".

Δίχως κάποιο απρόοπτο και με την ψυχολογία να παραμένει στα ύψη, μετά τον χθεσινό θρίαμβο επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον τελικό της EuroLeague με τη Φενέρμπαχτσε (21/5, 21:00).

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Νότης Ψιλόπουλος

Οι "ερυθρόλευκοι" προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς, αν κι αυτό είναι το λιγότερο. Πρώτο και κυριότερο θέμα συζήτησης μεταξύ των παικτών και του προπονητικού επιτελείου αποτελούσε ο τελικός της Μαδρίτης. Αυτό χρησιμοποιούν άπαντες ως παράδειγμα, για να καταστεί σαφές ποια λάθη δεν πρέπει να επαναληφθούν, τι πρέπει να συμβεί διαφορετικά. Κάτι το οποίο φάνηκε άλλωστε από τις δηλώσεις των Βασίλη Σπανούλη και Βαγγέλη Μάντζαρη, στο τέταρτο που είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τους δημοσιογράφους.

Γι αυτό άλλωστε, δεν πανηγυρίστηκε έξαλλα εντός της ομάδας τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το κίνητρο άλλωστε είναι πολύ μεγάλο, άπαντες βλέπουν την απόσταση προς την κατάκτηση του τροπαίου να έχει μικρύνει και υπάρχει αισιοδοξία πως όλα θα κυλήσουν καλά. Η εμπιστοσύνη στη δύναμη της ομάδας και τις ικανότητές είναι μεγάλη, γι αυτό κι άπαντες είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα ώστε το βαρύτιμο τρόπαιο της EuroLeague να επιστρέψει στον Πειραιά!

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ