EUROLEAGUE

Μάρτιν: "Η μαύρη φανέλα είναι τρομερή, είναι η αγαπημένη μου"

ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΟΚΤΑΒΙΟΥΣ ΕΛΙΣ ΚΑΙ ΧΑΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΟΚΤΑΒΙΟΥΣ ΕΛΙΣ ΚΑΙ ΧΑΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χασάν Μάρτιν δήλωσε ενθουσιασμένος με τις νέες εμφανίσεις του Ολυμπιακού, επιλέγοντας τη μαύρη ως την αγαπημένη του.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης 6 Αυγούστου ο Χασάν Μάρτιν, ο οποίος πέταξε από τις ΗΠΑ (μέσω Πορτογαλίας) με το alter ego του στη θέση του σέντερ για τον Ολυμπιακό, τον Οκτάβιους Έλις. Με το που έφτασε στην Αθήνα μάλιστα, ο νέος ψηλός των ερυθρολεύκων δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τις εμφανίσεις της ομάδας.

" Η μαύρη φανέλα είναι τρομερή, είναι η αγαπημένη μου. Μου αρέσουν πολύ οι φετινές εμφανίσεις" ανέφερε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες την υπογραφή τριετούς (2+1) συμβολαίου με τη GSA, η οποία παρουσίασε τις τρεις εμφανίσεις για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Την κόκκινη, τη λευκή και τη μαύρη, η οποία θυμίζει κάτι από τους Σικάγο Μπουλς των 90s και έχει... κρυμμένο μήνυμα.

Μάρτιν: "Η μαύρη φανέλα είναι τρομερή, είναι η αγαπημένη μου"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ