EUROLEAGUE

Μάντζαρης: "Πεισμώσαμε… και πάμε για το 2-0"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μετά το 1-0 του Ολυμπιακού επί της Αναντολού Εφές για τα playoffs της EuroLeague, ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για τα στοιχεία εκείνα που έκαναν τη διαφορά για την ομάδα του.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή “103-101” για την πρώτη νίκη των “ερυθρόλευκων” κόντρα στην Αναντολού Εφές και την εξαιρετική του απόδοση.

Για το αν το “κλειδί” ήταν η άμυνα: “Από την αρχή μπήκαμε πολύ δυνατά και δείξαμε πόσο το θέλαμε. Είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού και βγάλαμε πολύ ενέργεια στην άμυνα από την αρχή”.

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός σταμάτησε την Αναντολού Εφές: “Η Εφές είναι από τις πιο ταλαντούχες επιθετικά ομάδες στην Ευρωλίγκα. Αν την αφήσεις να τρέξει θα σε… σκοτώσει όπως και οποιονδήποτε αντίπαλο. Δεν θέλαμε να τους δώσουμε εύκολα καλάθια και ριμπάουντ. Πιστεύω σε μεγάλο βαθμό τα πήγαμε πολύ καλά σε αυτούς τομείς και ήταν το “κλειδί” για την επικράτηση μας”.

Για τις σκέψεις του μετά την περσινή απουσία από τα playoffs: “Ήταν ένα κίνητρο για εμάς μετά την περσινή μας αποτυχία. Ήμασταν απογοητευμένοι και ευτυχώς “διορθώσαμε” το λάθος μας με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ήταν έξτρα κίνητρο και παλέψαμε όλη τη χρονιά για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Μια δύσκολη χρονιά, με πολλά ταξίδια, πολύ κούραση και τώρα έχουμε φτάσει σε καλό σημείο, να διεκδικούμε την πρόκρισή μας στο Final 4”.

Για τον αν είναι… παγίδα η εύκολη νίκη στο πρώτο ματς: “Δεν είμαστε πρωτάρηδες να σταθούμε σε αυτή τη νίκη. Δεν έχει σημασία η διαφορά. Περιμένουμε η Εφές ν” αντιδράσει γιατί έχει καλούς παίκτες και ταλέντο. Αυτή η ήττα θα τους πεισμώσει και θα κάνουν ότι μπορούν ν” αλλάξουν την εικόνα. Πρέπει να είμαστε δύο φορές συγκεντρωμένοι για να ελέγξουμε το ματς όπως κάναμε και στο πρώτο”.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ