EUROLEAGUE

Μάντζαρης: "Να χτυπήσουμε την Μακάμπι στα ευάλωτα σημεία της"

Μάντζαρης: "Να χτυπήσουμε την Μακάμπι στα ευάλωτα σημεία της"

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης τόνισε πως το παιχνίδι στο Τελ Αβίβ θα κριθεί στον έλεγχο του ρυθμού και επεσήμανε την σημασία να χτυπήσει ο Ολυμπιακός την Μακάμπι στα ευάλωτα σημεία της.

Στον Sport24 Radio 103,3 μίλησε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για το Τελ Αβίβ με πτήση τσάρτερ. Ο 27χρονος πλέι-μέικερ, τόνισε πως το παιχνίδι με την Μακάμπι θα κριθεί στον έλεγχο του ρυθμού και επεσήμανε πως οι Πειραιώτες θα πρέπει να χτυπήσουν τον αντίπαλο στα ευάλωτα σημεία του.

Για τον εκτός έδρας αγώνα με την Μακάμπι, για την 3η αγωνιστική της EuroLeague: "Δε θα έχει καμία σχέση με πέρσι, καθώς τότε η Μακάμπι ήταν αδιάφορη, είχε απουσίες και δεν είχε κίνητρο. Τώρα είναι η αρχή της σεζόν, έχει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδι και είναι μία τελείως διαφορετική ομάδα, με άλλη φιλοσοφία, άλλον προπονητή σε σχέση με πέρσι. Έχει πολύ καλό υλικό και θα παίξουμε σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες της Ευρώπης. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη".

Για τους τραυματισμούς του Ολυμπιακού: "Στο παιχνίδι με τη Μάλαγα, που έπαιξα με ένεση, επανήλθε το πρόβλημα στο πόδι μου, αλλά αυτά έχουν οι ενέσεις. Το θέμα είναι πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απουσίες, ειδικά από τη στιγμή που ο Μπίλι (σ. σ. Βασίλης Σπανούλης) είναι τραυματίας. Ο Κώστας (σ. σ. Παπανικολάου) είναι καλά, ο Γιάνις (σ. σ. Στρέλνιεκς) επέστρεψε και όσοι είμαστε καλά θα παίξουμε και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Μερικές φορές περιμένουμε όλοι τη 12άδα στα αποδυτήρια για να δούμε ποιοι είμαστε υγιείς (γέλια). Έτσι είναι ο αθλητισμός, υπάρχει πολλή ατυχία φέτος, αλλά καλύτερα να τους έχουμε τώρα, παρά στο τέλος και τα νοκ άουτ".

Για το που θα κριθεί ο αγώνας με τη Μακάμπι: "Στο ρυθμό! Η Μακάμπι παίζει σε πολύ γρήγορο τέμπο, ειδικά στο γήπεδό της, οπότε πρέπει να είμαστε καλοί στο αμυντικό τρανζίσιον και να τους κόψουμε τους αιφνιδιασμούς. Σημαντικό είναι και το ριμπάουντ. Αν ελέξγουμε τα ριμπάουντ, δε θα τους αφήσουμε να τρέξουν και αν δεν τρέξουν, χάνουν μεγάλο μέρος της δύναμής τους στην έδρα τους. Όπως καταλαβαίνετε όλα ξεκινούν από την άμυνα. Επίσης, στην επίθεσή μας πρέπει να χτυπήσουμε την Μακάμπι στα ευάλωτα σημεία της".

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να πληρώσει στο Τελ Αβίβ τα… νεκρά διαστήματα που είχε με τη Μάλαγα: "Σίγουρα! Η Μακάμπι δεν είναι μία ομάδα που μπορείς να έχεις κενά διαστήματα. Στο ρυθμό που παίζει μπορεί να σε παρασύρει στο ρυθμό της και μέσα σε δύο τρία λεπτά να φας ένα 15-0. Το γήπεδο είναι… κατηφορικό. Για αυτό χρειάζεται να υπάρχει συγκέντρωση για 40 λεπτά, να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ