ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάντζαρης για την ένταση με τον Τζέιμς: "Ήθελε να σουτάρει και σούταρε"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αναφέρθηκε στο επεισόδιο που υπήρξε μεταξύ εκείνου και του Μάικ Τζέιμς μετά το τέλος της αναμέτρησης του αγώνα του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Αρμάνι Μιλάνο με 75-99 στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Euroleague και δευτερόλεπτα μετά το τέλος της αναμέτρησης υπήρξε μικρή ένταση ανάμεσα στους παίκτες. Ένας εκ τους πρωταγωνιστές ήταν ο Βαγγέλης Μάντζαρης ο οποίος είχε έντονο διάλογο με τον Μάικ Τζέιμς.

Ο Αμερικανός γκαρντ με τρίποντο στο τέλος διαμόρφωσε το τελικό 99-75 στο ΣΕΦ και στη συνέχεια πανηγύρισε έντονα το καλάθι που πέτυχε. Αυτό έφερε την αντίδραση των παικτών του Ολυμπιακού με πρώτους και καλύτερους τους Μάντζαρη και Παπανικολάου.

Ο Έλληνας γκαρντ ρωτήθηκε εάν το γεγονός ότι ο Τζέιμς σούταρε στο τέλος προκάλεσε την αντίδρασή του και είπε: "Δεν ήταν ακριβώς αυτό. Εντάξει δεν έγινε τίποτα. Ότι έγινε μέσα στις τέσσερις γραμμές εκεί που είσαι με ανεβασμένους σφυγμούς μένει μέσα στις γραμμές. Ήθελε να σουτάρει, σούταρε. Τελείωσε"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ