EUROLEAGUE

Μάντζαρης: "Έχουμε πάρει τον αέρα της ΤΣΣΚΑ"

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό στα δύσκολα στο ματς με την ΤΣΣΚΑ και μετά το τέλος της αναμέτρησης μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3 τόνισε πως κλειδί ήταν να μείνει η ομάδα του Ιτούδη χαμηλά στο σκορ.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού, αν όχι ο κορυφαίος στη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ, οδηγώντας τους "ερυθρόλευκους" στον τελικό της Κυριακής και με την λήξη της αναμέτρησης μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός έχει πάρει τον αέρα της ΤΣΣΚΑ .

Όσο για το σημείο κλειδί, το γεγονός ότι οι "ερυθρόλευκοι" κράτησαν τους Ρώσους χαμηλά στο σκορ. Χαρακτηριστικά είπε σε ερώτηση γα το αν θα κερδίσει ποτέ η ΤΣΣΚΑ τον Ολυμπιακό:

«Δεν το ξέρω. Εμείς ήρθαμε για να κερδίσουμε, κάναμε το 4/4 με τους Ρώσους και είμαστε ευχαριστημένοι που κάναμε μία πολύ σημαντική νίκη».

Για τον άλλον ημιτελικό:
«Θα τον δούμε χωρίς άγχος και πίεση και θα μάθουμε τον αντίπαλό μας».

Για το κλειδί των νικών επί της ΤΣΣΚΑ:
«Έχουμε πάρει τον… αέρα τους στα Final 4. Αυτό που κάνουμε είναι να την κρατάμε σε χαμηλά σκορ. Αυτό είναι το κλειδί. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά βελτιωθήκαμε πάρα πολύ στο δεύτερο ημίχρονο».

Πρίντεζης: "Δεν υπάρχει επιλογή για τον τελικό"

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη στο ραδιόφωνο του Sport24 ο οποίος σημείωσε πως όντως υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία με το Final Four στην Μαδρίτη σημειώνοντας:

"Η αλήθεια είναι ότι η αναμέτρηση αυτή είχε αρκετά κοινά στοιχεία (σ. σ. με τον ημιτελικό της Μαδρίτης το 2015), αλλά κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Η ΤΣΣΚΑ είναι άλλη ομάδα κι εμείς δε δώσαμε καμία σημασία στο παρελθόν. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και πήραμε τη νίκη. Βλέπαμε το παιχνίδι ως ένα καινούριο αγώνα, καθώς η ΤΣΣΚΑ είναι άλλη ομάδα σε σχέση με τότε. Επίσης τώρα είχε λιγότερο άγχος".

Για το αν έχει κάποια προτίμηση για τον αντίπαλο στον τελικό:
"Καμία. Εμείς θέλουμε να είμαστε καλά και να ξεκουραστούμε".

Παπανικολάου: "Έχει χαρακτήρα αυτή η ομάδα"

Ο Παπανικολάου από την πλευρά του στάθηκε στον χαρακτήρα που έχει η ομάδα του Ολυμπιακού ώστε να ξεπερνάει κάθε κατάσταση και τόνισε ότι αν οι "ερυθρόλευκοι" είναι σοβαροί στον τελικό δεν έχουν να φοβηθούν κανένα:

«Αν ο Ολυμπιακός ακολουθήσει το πλάνο του, όπως με την ΤΣΣΚΑ, θα έχει καλές πιθανότητες ανεξαρτήτως αντιπάλου. Εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας και όχι τον αντίπαλο και το τι ετοιμάζει αυτός. Σεβόμαστε κάθε ομάδα, αλλά δεν το κάνουμε σε υπερβολικό βαθμό. Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας και όσο καλύτερα το κάνουμε τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε να κάνουμε κάτι καλό».

Για το κύριο χαρακτηριστικό της ομάδας: Νομίζω μία λέξη τα συνοψίζει όλα:
«Ο χαρακτήρας. Η ομάδα έχει τεράστιο χαρακτήρα και το έχει δείξει σε κάθε μεγάλο παιχνίδι, είτε έχει κερδίσει, είτε έχει χάσει».

Για το πως βάζουν τους ξένους στο κλίμα:
«Τα παιδιά προετοιμάζονται όσο καλύτερα μπορούν. Για κάποιους είναι η πρώτη τους φορά, έχουν άγχος, αλλά εκεί που έπρεπε έδειξαν χαρακτήρα, με την άμυνά τους και τα σουτ που έβαλαν. Βοήθησαν τα μέγιστα, αυτό μετράει και πάμε παρακάτω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI



TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ