EUROLEAGUE

Μάντζαρης: "Δίνουμε το κάτι παραπάνω για αυτούς που λείπουν"

Μάντζαρης: "Δίνουμε το κάτι παραπάνω για αυτούς που λείπουν"

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι, το step up που κάνει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του για να καλύψουν το κενό των λαβωμένων κι έστειλε τις ευχές του στον Τζέιμς Νάναλι της Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός μπηκε με το... δεξί στο 2018, καθώς επιβλήθηκε της Αρμάνι Μιλάνο και ο Βαγγέλης Μάντζαρης δεν παρέλειψε να ευχηθεί και για το νέο έτος.

Ο διεθνής γκαρντ στην αρχική του τοποθέτησε μετά την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της EuroLeague είπε: " Καλή χρονιά σε όλους και πάνω από υγεία. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Περαστικά και στον Νάναλι που μ άθαμε πως τραυματίστηκε ".

Οσον αφορά το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο, ανέφερε: " Για 35΄ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Παίξαμε με μία ομάδα με τρομερό ταλέντο στην επίθεση τόσο ομαδικά, όσο και προσωπικά. Είδαμε πως μείωσε στους 5 πόντους 20'' πριν από το τέλος. Δυστυχώς χαλαρώσαμε, αλλά κρατάμε τη νίκη".

Σχετικά με τον πλουραλισμό που παρουσίασε και πάλι η ομάδα του, είπε: "Το έχουμε πει πως έχουμε μάθει να είμαστε ένα δυνατό σύνολο. Καθημερινά δουλεύουμε για να γινόμαστε καλύτεροι. Εχουμε παίκτες που τραβούν το σκοράρισμα, αλλά όλοι είναι σε θέση να βοηθήσουν".

Τέλος, ρωτήθηκε για το κατά πόσο είναι εύκολο ο Ολυμπιακός να έχει ρυθμό και χημεία έπειτα από τόσους τραυματισμούς: "Δεν είναι εύκολο. Δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο των τραυματισμών. Ετσι είναι ο αθλητισμός. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δίνουμε το κάτι παραπάνω για να καλύπτουμε το κενό εκείνου που λείπει. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Ως τώρα μας έχει βγει σε καλό. Περιμένουμε να είμαστε όλοι υγιείς και να δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε, όταν δουλέψουμε όλοι μαζί".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ