EUROLEAGUE

Μάντζαρης: "Απόψε δεν θα κοιμηθεί κανείς"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στον Sport24Radio 103.3 μετά την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο, τονίζοντας ότι δεν άξιζε στον Ολυμπιακό αυτή η εικόνα.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δε "μάσησε" τα λόγια του όταν κλήθηκε να σχολιάσει την βαριά ήττα του Ολυμπιακού στο Μιλάνο από την Αρμάνι με 99-83 .

Μιλώντας στον Sport24Radio 103.3, ο διεθνής γκαρντ στάθηκε καταρχήν στην κακή άμυνα των "ερυθρόλευκων": " Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο, στα υπόλοιπα φάγαμε 84 πόντους. Ήμασταν απογοητευτικοί. Μπήκαμε στο ρυθμό τους, δεν κάναμε αυτά που έπρεπε και δεν παίξαμε καθόλου σκληρά. Αυτή η εικόνα δε μας αξίζει".

Ακολούθως μάλιστα ο Μάντζαρης ήταν ακόμα πιο σκληρός με τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του: " Όταν χάνεις από τους τελευταίους σίγουρα επηρεάζεσαι. Ωστόσο δεν μπορούμε να κλαιγόμαστε. Έχουμε την Παρασκευή ένα πολύ σημαντικό ματς στην έδρα μας και πρέπει να αντιδράσουμε. Πρέπει να αλλάξουμε το τσιπάκι και να πάρουμε οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα, που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Είμαι στεναχωρημένοι και το βράδυ δε θα κοιμηθεί κανένας από εμάς. Είναι ένας μαραθώνιος,δ εν τελειώνει τίποτα εδώ και πρέπει να συνεχίσουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ