EUROLEAGUE

ΜακΛίν: "Τα πάντα για φτάσουμε στο Final Four"

ΜακΛίν: "Τα πάντα για φτάσουμε στο Final Four"
EUROKINISSI

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Λαυρίου, στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (κ.θ, 13/4, 18:30), αλλά και στη θέληση της ομάδας του για να προκριθεί στο Final Four της EuroLeague.

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν με αφορμή την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο Bίκος Cola για την 23η αγωνιστική της EuroLeague ανανέωσε το blog του και με την... πένα του καταπιάστηκε με διάφορα θέματα.

Ο 30χρονος Αμερικανός σέντερ αναφέρθηκε στην επιστροφή του στα παρκέ στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Λαυρίου Megabolt , αλλά και στο ματς με τον Πανιώνιο Βίκος Cola (κ.θ. 13/4, 18:30) στη Νέα Σμύρνη.

Επίσης, ο Τζαμέλ ΜακΛίν στάθηκε στην... ερυθρόλευκη χημεία, ενώ υπενθύμισε πως άπαντες στην ομάδα του είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά για ξεπεράσει ο Ολυμπιακός το "εμπόδιο" της Ζάλγκιρις

Το blog του Τζαμέλ ΜακΛίν:

"Η χημεία της ομάδας παραμένει ζωντανή

Γεια σας! Χαίρομαι που τα λέμε ξανά μετά από μια μικρή παύση!

Προερχόμαστε από ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο. Ειδικά εγώ που έμεινα εκτός λόγω ασθένειας, ένιωσα ωραία που πάτησα ξανά παρκέ και προσπάθησα να βρω ρυθμό εν όψει των επόμενων αναμετρήσεων. Αυτό που διαπιστώσαμε στον τελευταίο αγώνα μας είναι ότι η χημεία της ομάδας παραμένει «ζωντανή».

Ο χρόνος, όμως, μας πιέζει… Σήμερα θα δούμε βίντεο για τον επόμενο αντίπαλό μας στο ελληνικό πρωτάθλημα, τον Πανιώνιο. Θέλουμε να κάνουμε μια ακόμα καλή εμφάνιση στην Basket League και να χρησιμοποιήσουμε και αυτό το ματς για να προετοιμαστούμε για τις κρίσιμες αναμετρήσεις της επόμενης εβδομάδας κόντρα στην Ζαλγκίρις.

Θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί στο εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο και να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του προπονητή. Επίσης, θα πρέπει μέσα στον αγώνα να δουλέψουμε για να βελτιώσουμε κομμάτια του παιχνιδιού μας που θα μας κάνουν ακόμη πιο ανταγωνιστικούς στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι μακρά, αλλά θα προπονηθούμε σκληρά. Ελπίζω να επιστρέψουν και οι τελευταίοι τραυματίες. Θα πρέπει να έχουμε την απαραίτητη ενέργεια και να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να είμαστε έτοιμοι για την μάχη της Ευρωλίγκας. Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το να προκριθούμε στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ