EUROLEAGUE

ΜακΛίν: "1.000 φορές πιο δύσκολα στο ΟΑΚΑ σε σχέση με την Zalgirio Arena"

ΜακΛίν: "1.000 φορές πιο δύσκολα στο ΟΑΚΑ σε σχέση με την Zalgirio Arena"
EUROKINISSI

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν αναφέρθηκε στην "καυτή" έδρας της Ζάλγκιρις και τόνισε πως είναι πολύ πιο δύσκολο για τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ παρά στη Zalgirio Arena.

Η ατμόσφαιρα του δημιουργούν οι φίλοι της Ζάλγκιρις στην Zalgirio Arena αποτελεί ένα από τα "όπλα" της λιθουανικής ομάδας στην σειρά των plauoffs της EuroLeague με τον Ολυμπιακό, αλλά ο Τζαμέλ ΜακΛίν δεν... ανησυχεί και τόσο για την "καυτή έδρα" του συνόλου του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην λιθουανική ιστοσελίδα delfi.lt, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την δύναμη της έδρας της Ζάλγκιρις. "Η ατμόσφαιρα στο Κάουνας είναι καλή, αλλά δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Είναι χίλιες φορές πιο δύσκολο να παίζεις στην έδρα του Παναθηναϊκού. Αυτό μας έχει προετοιμάσει για αρκετά παιχνίδια. Πρέπει να αγνοήσουμε τους οπαδούς (σ.σ. της Ζάλγκιρις) και να είμαστε συγκεντρωμένοι".

Όσον αφορά την προσωπική του απόδοση στο Game, καθώς δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του, είπε: "Αυτό συμβαίνει. Σε κάποια ματς παίζεις καλύτερα και σε άλλα χειρότερα. Το κλειδί είναι να είματε ενωμένοι. Αν δεν μπορώ να σημειώσω πολλούς πόντους, τότε πρέπει να κάνω κάτι άλλο. Πρέπει να να παραμείνουμε ενωμένοι, να δείξουμε πως μπορούμε να ισοφαρίσουμε την σειρά, να την οδηγήσουμε σε πέμπτο παιχνίδι στην Ελλάδα και να προκριθούμε στο Final Four".

Επίσης, ο Τζαμέλ ΜακΛίν παρατήρησε πως "σε κάθε ματς έχουμε καλές πιθανότητες. Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Η ομάδα μας είναι πολύ έμπειρη και πέρσι είχε μία ανάλογη εμπειρία. Ηταν πίσω με 2-1 στη σειρά με την Αναντολού Εφές, αλλά προκρίθηκε στο Fina Four. Γνωρίζουμε πως αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση. Πρέπει να προετοιμαστούμε για να παλέψουμε και να εκμεταλλευτούμε την τελευταία μας ευκαιρία. Αν νικήσουμε, θα έχουμε νικήσει. Αν ηττηθούμε, πρέπει τουλάχιστον να έχουμε παλέψει σκληρά. Δεν χρειάζεται να πανικοβληθούμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ