EUROLEAGUE

ΛεΝτέι: "Απορροφώ σαν σφουγγάρι όσα μου λένε"

ΛεΝτέι: "Απορροφώ σαν σφουγγάρι όσα μου λένε"

Ο Ολυμπιακός "προδόθηκε" από την άμυνά του απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, γεγονός που δεν περάσε απαρατήρητο από τον Ζακ ΛεΝτέι, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συμβουλές που του δίνουν οι προπονητές και οι συμπαίκτες.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε ( 94-78) απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ζακ ΛεΝτέι μετά το τέλος της αναμέτρησης της 18ης αγωνιστικής της EuroLeague επικεντρώθηκε στην άσχημη άμυνα της ομάδας του, ενώ έδωσε και το σύνθημα της αντεπίθεσης.

"Eυστόχησαν πολλά και δύσκολα σουτ. Πρέπει να δούμε το video του αγώνα και να μας πει ο κόουτς τι δεν πήγε καλά στην άμυνα. Αν ήξερα ποιο ήταν το πρόβλημα, θα είχαμε νικήσει. Δεν μπορούμε, όμως, να παίζουμε έτσι. Πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε", δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός ψηλός και στη συνέχεια πρόσθεσε:

" Πρέπει, όμως, να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι και να προχωρήσουμε. Πρέπει και εγώ να βελτιωθώ. Θέλω κάθε μέρα να βελτιώνομαι και να ακούω τους συμπαίκτες μου. Είναι η πρώτη μου χρονιά στην EuroLeague και για αυτό τους ακούω και απορροφώ όσα μου λένε σαν σφουγγάρι. Αποκτώ εμπειρίες μέσα από τα παιχνίδια και όσο περνά η σεζόν, θα βελτιώνομαι και εγώ και η ομάδα. Στόχος μας είναι να πάμε στο Final Four και γιατί όχι να σηκώσουμε στο τέλος της σεζόν την κούπα, αλλά για να τα καταφέρουμε χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ