EUROLEAGUE

L'Equipe για Ζαν-Σαρλ: "Ενεργοποίησε την option στο συμβόλαιο με τη Βιλερμπάν και έμεινε ελεύθερος"

L'Equipe για Ζαν-Σαρλ: "Ενεργοποίησε την option στο συμβόλαιο με τη Βιλερμπάν και έμεινε ελεύθερος"
EUROKINISSI

Σύμφωνα με την γαλλική "Equipe" ο Λίβο Ζαν-Σαρλ ενημέρωσε τη Βιλερμπάν πως έκανε χρήση του όρου του συμβολαίου του που του έδινε το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος και ετοιμάζεται να ενταχθεί στον Ολυμπιακό.

Το τελευταίο εμπόδιο πριν την ένταξη του Λίβιο Ζαν-Σαρλ στον Ολυμπιακό - έστω και αν ήταν τυπικής φύσης - ξεπεράστηκε. Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής "L'Equipe" o Γάλλος πάουερ φόργουορντ έκανε χρήση του δικαιώματος που είχε στο δικαίωμά του να μείνει ελεύθερος από τη Βιλερμπάν και πλέον άνοιξε και επίσημα ο δρόμος για να μετακομίσει στην ομάδα του Πειραιά.

Σύμφωνα μάλιστα με την γαλλική ιστοσελίδα, ένας από τους λόγους που ο Ζαν-Σαρλ επέλεξε να πάρει αυτή την απόφαση είναι επειδή στον Ολυμπιακό θα έχει διπλάσιες αποδοχές από ότι στην Βιλερμπάν (στην γαλλική ομάδα έπαιρνε 200.000 ευρώ).

Την φετινή σεζον ο Ζαν-Σαρλ είχε 11.2 πόντους και 4.4 ριμπάουντ μέσο όρο σε 19 λεπτά συμμετοχής στο γαλλικό πρωτάθλημα και 9.1 πόντους και 3.7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ