EUROLEAGUE

Ξεσηκωμός για το Ολυμπιακός- Μπαρτσελόνα: Έφυγαν ήδη 8.500 εισιτήρια!

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κατάμεστο αναμένεται το ΣΕΦ για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα την Πέμπτη (31/1, 21:00) για την 21η αγωνιστική της EuroLeague. Φουλ για sold out η μάχη με τους Καταλανούς.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δήλωσε μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με την Κύμη ότι "το ματς της Πέμπτης (σ.σ. με τη Μπαρτσελόνα) είναι μεγάλο για εμάς και ελπίζω ο κόσμος να μας βοηθήσει, όπως κάνει κάθε φορά που έρχεται με ενέργεια. Μπορώ να σκεφτώ αρκετούς αγώνες που κερδίσαμε εξαιτίας του κόσμου".

Ο κόουτς του Ολυμπιακού απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών στην κρίσιμη μαχη με τους Καταλανούς για την 21η αγωνιστική της EuroLeague και εκείνος εισακούει την παραίνεσή του για γεμάτο ΣΕΦ. Δεν αποκλείεται να υπάρξει sold out, με βάση τον αριθμό των εισιτηρίων που έχουν πουληθεί μέχρι στιγμής!

Συγκεκριμένα, έχουν φύγει ηλεκτρονικά και διαρκείας 8.500 εισιτήρια, όπερ σημαίνει ότι το επόμενο τριήμερο θα πρέπει να δοθούν άλλα 3.500 κομμάτια περίπου, ώστε το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας να είναι κατάμεστο. Αύριο (29/01) θα ανοίξουν τα εκδοτήρια από τις 10:00 ως τις 18:00.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού ξεσηκώνονται για να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα και να τη βοηθήσουν να φτάσει στην 13η νίκη, κάνοντας ένα ακόμη βήμα για να βρεθεί στην 4η θέση που είναι και ο μεγάλος στόχος. Οι ερυθρόλευκοι κυνηγούν το πλεονέκτημα έδρα στα playoffs και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να το πάρουν.

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ (ΣΕ 20 ΑΓΩΝΕΣ)

Ξεσηκωμός για το Ολυμπιακός- Μπαρτσελόνα: Έφυγαν ήδη 8.500 εισιτήρια!
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ