EUROLEAGUE

Ξεκίνησε για... Μαδρίτη ο Ολυμπιακός

Ξεκίνησε για... Μαδρίτη ο Ολυμπιακός
EUROKINISSI

Οι παίκτες του Ολυμπιακού την Δευτέρα (5/2) γέμισαν τις... μπαταρίες τους, αλλά την Τρίτη (6/2) έπιασαν και πάλι δουλειά, καθώς άρχισε η προετοιμασία της ομάδας τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης (9/2, 21:45).

Οι παίκτες του Ολυμπιακού την Δευτέρα (5/2) είχαν ρεπό, αλλά την Τρίτη (6/2) επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων, καθώς άρχισαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Ρεάλ στη Μαδρίτη (9/2, 21:45) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Οι "ερυθρόλευκοι" ενόψει της αναμέτρησης με τους Μαδριλένους δεν αντιμετωπίζουν επιπλέον αγωνιστικά προβλήματα πέρα από τις γνωστές απουσίες του Κιμ Τιλί - ο οποίος πλέον συμμετέχει στο κομμάτι των προπονήσεων που δεν περιλαμβάνουν επαφές - και του Δημήτρη Αγραβάνη, καθώς "ετοιμοπόλεμος" θα είναι και ο Γιάνις Στρέλνιεκς.

Ο Λετονός γκαρντ στην αναμέτρηση με την Κύμη είχε χτυπήσει στο μέτωπο κι έκανε ράμματα, αλλά την Τρίτη (6/2) συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας του και θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ