EUROLEAGUE

Κορυφαίος αμυντικός της Euroleague ο Ντάνστον

Κορυφαίος αμυντικός της Euroleague ο Ντάνστον
INTIME SPORTS

Ο Μπράιαντ Ντάνστον έκανε το back to back στην κατηγορία "κορυφαίος αμυντικός της χρονιάς", αφήνοντας στη δεύτερη θέση της ψηφοφορίας τον Νέμανια Μπιέλιτσα.

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά, ο Μπράιαντ Ντάνστον αναδείχθηκε ο κορυφαίος αμυντικός της χρονιάς στην Euroleague. Ο σέντερ του Ολυμπιακού συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς στην ψηφοφορία των προπονητών της διοργάνωσης, κάνοντας το back to back κι αφήνοντας πίσω του τον Νέμανια Μπιέλιτσα (Φενέρμπαχτσε) και τον Ντοντέι Ντρέιπερ (Αναντολιύ Εφές).

Όντας εκ των κορυφαίων της Euroleague στα κοψίματα (με 1.1 ανά παιχνίδι) και με την ικανότητά του να αμυνθεί πολύ καλά κοντά στο καλάθι, αποτέλεσε την πρώτη επιλογή για τους περισσότερους προπονητές. Η παραλαβή του βραβείου του θα γίνει στο πλαίσιο του Final Four της Μαδρίτης, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της ισπανικής πρωτεύουσας.

Πρόκειται μάλιστα για την τρίτη σερί χρονιά που ο τίτλος του αμυντικού της χρονιάς καταλήγει σε πεντάρι, αφού το 2013 είχε αναδειχθεί ως τέτοιος ο Στεφάν Λάσμε (του Παναθηναϊκού).

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ