EUROLEAGUE

Κορονοϊός: Χωρίς κόσμο το Αρμάνι-Ολυμπιακός, κλειστά τα γήπεδα στην Ιταλία ως 3 Απρίλη

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ιταλική κυβέρνηση αποφάσισε όλα τα ματς μέχρι τις 3 Απριλίου να γίνουν χωρίς κόσμο στις εξέδρες λόγω του κορονοϊού, κάτι που σημαίνει πως το Αρμάνι-Ολυμπιακός στην Εuroleague θα διεξαχθει κεκλεισμένων των θυρών.

Η Ιταλία είναι μία από τις χώρες που έχει χτυπηθεί όσο λίγες από τον δολοφονικό κορονοϊό και οι αριθμοί είναι σκληρός και συνάμα αδιάψευστος μάρτυρας, με τη γειτονική χώρα να μετράει 107 νεκρούς και συνολικά 2.706 άτομα που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Ως αποτέλεσμα, ο πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε ανακοίνωσε πως τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά ως τις 15 Μαρτίου, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης έγινε γνωστό πως όλες οι αθλητικές δραστηριότητες θα διεξάγονται χωρίς την παρουσία κόσμου μεχρι και τις 3 Απριλίου!

Αυτό σημαίνει μεταξύ άλλων πως ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Πέμπτη (12/3) την Αρμάνι στο Μιλάνο για την 29η αγωνιστική στο άδειο "Forum", σε ένα πολύ κρίσιμο ματς για την ομάδα του Πειραιά στην προσπάθειά της να βρεθει στην πρώτη 8άδα της Ευρωλίγκας που θα της δώσει εισιτήριο για τα πλέι οφ.

Όπως έγινε επίσης γνωστό, το προσεχές Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι αγώνες της 26ης αγωνιστικής της Serie A που είχαν αναβληθεί την περασμένη εβδομάδα, μεταξύ των οποίων και το "Derby d'Italia" μεταξύ της Γιουβέντους και της Ίντερ, με το πρόγραμμα να είναι το εξής:

Σάββατο 7 Μαρτίου

Σαμπντόρια - Βερόνα (21:45)

Κυριακή 8 Μαρτίου

Μίλαν - Τζένοα (13:30)

Πάρμα - ΣΠΑΛ (16:00)

Σασουόλο - Μπρέσια (16:00)

Ουντινέζε - Φιορεντίνα ((19:00)

Γιουβέντους - Ίντερ (21:45)

XΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΜΑΤΣ ΟΙ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Η απόφαση της ιταλικής κυβέρνησης δεν αφορά μόνο τα ματς εντός των συνόρων αλλα και τα ευρωπαϊκά, με τρεις εκπροσώπους της bel paese να αγωνίζονται προσεχώς χωρίς κόσμο τους αγώνες της. Συγκεκριμένα, κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί το Γιουβέντους - Λιον στις 17 Μαρτίου για το Champions League καθώς και τα ματς Ίντερ - Χετάφε (12/3) και Ρόμα - Σεβίλλη (19/3) για τους "16" του Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 81-78: Shaq Attack με φόντο την οκτάδα
Κορονοϊός: Με κλειστές θύρες το Γιουβέντους - Ίντερ το Σαββατοκύριακο
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ