EUROLEAGUE

Κεμζούρα: "Τουλάχιστον τώρα έχουμε μέρες για να προπονηθούμε"

EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÁÊÁÌÐÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÁÊÁÌÐÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, ο Κεστούτις Κεμζούρα δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια στη συνέντευξη Τύπου. "Τους δώσαμε πολλά εύκολα καλάθια, δεν γυρίζαμε στην άμυνα" είπε χαρακτηριστικά.

Δύο μερες πριν, λίγα λεπτά μετά από τη νίκη της ομάδας του στη Μόσχα, ο Κεστούτις Κεμζούρα έλεγε ότι τα κεφάλια πρέπει να μείνουν χαμηλά. Έλεγε ότι οι παίκτες του έπρεπε να ξεχάσουν σύντομα το ματς με την ΤΣΣΚΑ, όμως το βράδυ της Παρασκευής (1/11) τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχε στο μυαλό του. Οι Πειραιώτες γνώρισαν βαριά εντός έδρας ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ κι εκείνος δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια στη συνέντευξη Τύπου, στην οποία ήταν φανερά απογοητευμένος από την εξέλιξη της βραδιάς και την εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κεστούτις Κεμζούρα:

" Συγχαρητήρια στη Μακάμπι, έκανε ένα δυνατό παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Έπαιξε δυνατά στην άμυνα, ήταν σκληρή ειδικά στο δεύτερο μέρος. Το πιο απογοητευτικό είναι ότι εμείς παρατήσαμε την προσπάθεια, αυτό ήταν το χειρότερο απ' όλα. Προσπαθήσαμε να σώσουμε την κατάσταση παίζοντας ατομικά και όχι ομαδικά. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους δεν κάναμε όσα είχαμε σχεδιάσει, σκόραραν συνεχώς στον αιφνιδιασμό, εμείς δεν μπορούσαμε να πετύχουμε καλάθι και δεν γυρίζαμε στην άμυνά μας. Τους δώσαμε πολλά εύκολα καλάθια. Οι αλλαγές που κάναμε στην άμυνα ήρθε αργά, ίσως έπρεπε να το έχουμε κάνει νωρίτερα.

Χθες δεν μπορέσαμε να προπονηθούμε σωστά γιατί είχαμε και την πτήση από τη Ρωσία, έπρεπε να ξεκουραστούμε στη συνέχεια και είχαμε και αρκετά προβλήματα. Η ουσία είναι ότι σήμερα τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Οι νέοι είναι έμπειροι, ο Ρότσεστι ειδικά ξερει την Ευρώπη και εμείς είδαμε αυτά που θέλαμε να δούμε, δεν είναι εύκολη η διαδικασία αλλά τουλάχιστον τώρα έχουμε μερικές μέρες για να προπονηθούμε, να παίξουμε πέντε εναντίον πέντε και να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια. Ο Κόνιαρης είχε ενα πρόβλημα με τη μέση του και μας δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι δεν μπορούσε να μας βοηθήσει σήμερα. Όταν έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε, είμαστε καλύτερη ομάδα. Ξέρουμε ποια είναι η κατάσταση

Για τους υπό αποχώρηση παίκτες, γίνονται συζητήσεις αλλά δεν μπορώ να σας πω κάτι. Θα πρέπει να βάλουμε πρώτα τα δύο νέα παιδιά στην ομάδα και μετά να εξετάσουμε αν χρειάζεται και τρίτη προσθήκη".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ