EUROLEAGUE

Κεμζούρα: "Τιμή που εργάστηκα στον Ολυμπιακό"

Κεμζούρα: "Τιμή που εργάστηκα στον Ολυμπιακό"
EUROKINISSI

Μέσω γραπτής δήλωσης είπε ο Κεστούτις Κεμζούρα το "αντίο" στον Ολυμπιακό, από τον οποίο αποχώρησε -κι επίσημα- μετά από ενάμιση χρόνο κοινής πορείας.

Το απόγευμα της Κυριακής 12 Ιανουαρίου, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Κεστούτις Κεμζούρα από τον πάγκο της ομάδας, δίνοντας την σκυτάλη στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο 49χρονος τεχνικός εργάστηκε για ενάμιση χρόνο στον ερυθρόλευκο πάγκο, με τους τέσσερις τελευταίους μήνες να λειτουργεί ως ο head coach της ομάδας.

Με αφορμή το -κοινή συναινέσει- φινάλε στη συνεργασία των δύο πλευρών, ο Κεστούτις Κεμζούρα δήλωσε πως " ήταν μεγάλη μου τιμή που εργάστηκα σε μια τόσο μεγάλη και σπουδαία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Θέλω να πω ευχαριστώ στους Προέδρους του Ολυμπιακού που μου έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψω εδώ. Θέλω επίσης να πω ευχαριστώ στους παίκτες, στο τεχνικό επιτελείο και τους ανθρώπους που δουλεύουν στην ομάδα. Πρώτα από όλα είναι όλοι σπουδαίοι επαγγελματίες και σπουδαίοι άνθρωποι. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον Ολυμπιακό και να πετύχει όλους του τους στόχους".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ