EUROLEAGUE

Κεμζούρα: "Θέλω αλλαγές, θα μιλήσουμε με τους προέδρους"

EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÆÅÍÉÔ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÆÅÍÉÔ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κεστούτις Κεμζούρα δεν γνωρίζει αν θα συνεχίσει στον ρόλο του head coach και γι' αυτό εξήγησε πως θα μιλήσει πρώτα με τους προέδρους του Ολυμπιακού για να τους ζητήσει και αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας (VIDEO).

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και την εικόνα της ομάδας του απέναντι στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης , ο Κεστούτις Κεμζούρα παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται αλλαγές στο ρόστερ του. Ο Λιθουανός είπε πως θα συναντηθεί με τους παράγοντες της ομάδας, ώστε να μάθει και δικό του μέλλον καθώς αρχικά χαρακτηρίστηκε υπηρεσιακός και η παραμονή του στον ρόλο του head coach δεν είναι δεδομένη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

" Όπως το περιμέναμε, ήταν ένα σκληρό ματς. Δεν ξεκινήσαμε άσχημα, είχαμε αυτό το 12-0 όμως τα προβλήματα άρχισαν μετά από τις πρώτες αλλαγές. Χασαμε τον έλεγχο του αγώνα και τους αφήσαμε να σκοράρουν τρίποντα και εύκολα καλάθια. Τελείωσαν το δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ. Δεν βρήκαμε ρυθμό όπως στο προηγούμενο ματς και κάποιες φορές δεν ήμασταν ικανοί να παίξουμε οργανωμένα στην επίθεση απέναντι σε μια ομάδα που μας αντιμετώπισε δυναμικά.

Δεν κυκλοφορήσαμε την μπάλα καλά και αρκετά, ήμασταν στατικοί. Αμυντικά δεν κάναμε κάποια πράγματα όπως έπρεπε, τους δώσαμε σουτ, έβαλαν και μερικά σπουδαία. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα στα ριμπάουντ και κοιμηθήκαμε στα κοψίματά τους στην baseline. Πετύχαμε δύο μεγάλα τρίποντα για να ισοφαρίσουμε στο φινάλε, αλλά στο τέλος οι λεπτομέρειες και τα λάθη έκριναν τον αγώνα.

Ναι, θα ήθελα κάποιες αλλαγές και κάποιες προσθήκες στην ομάδα. Πρέπει να συναντηθώ με τους προέδρους και να το συζητήσουμε. Πιστεύω πως θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει. Μόλις τελείωσε το δεύτερο παιχνίδι μου, δεν έχω κάποια ενημέρωση. Θα πρέπει να μιλήσουμε για τη συνέχεια. Πάντα εκτιμώ τον κόσμο που μας υποστηρίζει, είναι εξαιρετικό να έχεις αυτή την υποστήριξη στις δύσκολες μέρες. Θα υπάρχουν τέτοιες. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις πολλά σε αυτή τη φάση της χρονιάς, πρέπει όμως να βρούμε τις καλύτερες λύσεις".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ